frigiditate, lipsa apetitului sexual

30-05-2006
tati
Nu este medic/terapeut
tati
frigiditate, lipsa apetitului sexual
desi imi excit sotia chiar si 10 minute practicand sexul oral, mangaieri si alt fel de preludiu, in faza imediat anterioara a copulatiei, desi uneori dureaza chiar si 20 de minute pana ajung sa ejaculez nu simt din partea sotiei mele nici un semn cum ca ar avea orgasm. nu simt acele contractii specifice, nu simt sa ma traga spre ea vrand sa marim ritmul, nu aud nici gemete. Faptul ca fara insistente din partea mea nu am avea foarte multa vreme relatii sexuale ma poate conduce cu gandul ca sufera de frigiditate. Afrodisiacele din sex-shop-uri ajuta la ceva?
10 comentarii
0
30-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Sunteti sigur ca gesturile pe care le faceti dvs cu scopul de a o excita sunt si cele care au acest efect asupra sotiei?
Asa cum am spus, inainte de a va gindi la afrodisiace ar fi foarte nimerit sa aveti o discutie deschisa si ampla cu sotia pe aceasta tema
1
07-06-2006, ora 00:00
ingeras
Nu este medic/terapeut
ingeras
de curand mia inceput viata sexuala !dar nu simt nimic!in plus prienul meu ejaulaza dupa 5min!va rog sa ne dati un sfat!!!!!!!!!!!!dar nu ne trimiteti la medic!va multuesc
0
08-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Nu intra in panica, asta este cel mai important.Numeni nu a obtinut si nu va obtine vreodata orgasme fulminante si placeri deosebite de la primele contacte sexuale din viata. Iti vine sa crezi sau nu, obtinerea placerii dintr-un act sexual se invata, treptat, experimental nu din carti.
Eu cred ca ar trebui sa incepeti prin a descoperi impreuna ce anume mingiieri si prin ce zone iti produc tie excitatie si te fac sa-ti doresti intr-adevar actul acela sexual.
Daca si tu si partenerul tau va veti concentra pe ce te excita pe tine atunci vei simti placere in timpul actului sexual si vei reusi chiar sa opti orgasm iar partenerul tau va ejacula suficient de tirziu pentru ca tu sa apuci sa ajungi la orgasm.
0
13-01-2011, ora 00:57
krinaa
Nu este medic/terapeut
krinaa
si eu mi-am inceput viata sexuala de putin timp si nu simt absolut nimic. Desi vreau sa facem dragoste, ma ud, cand incepe sa me penetreze nu simt absolut nimic. Nu simt nimic nici cand imi stimuleaza clitorisul, nici cand imi face sex oral. Sarutatul pe gat este singurul lucru care imi place, in rest nu descopar nimic care sa-mi placa. Oare sunt frigida?am citit mai multe articole si frigiditatea ar fi definita si prin lipsa dorintei sexuale dar eu vreau, si chiar ma ud.dar totusi nu simt nimic. Am fost la ginecolog si mi-a descoperit o infectie si candidoza, ar putea fi acea infectie de vina pentru lipsa placerii? multumesc
0
01-05-2011, ora 23:41
flufluf
Nu este medic/terapeut
flufluf
Si eu am cam aceasi problema..mi-am inceput viata sexuala acum aproximativ 8 luni...si am schimbat 2 parteneri..problema este ca desi simt nevoia de a intretine relatii sexuale..si ma lubrifiez suficient..in timpul penetrarii nu simt absolut nicio placere..
0
01-05-2011, ora 23:41
flufluf
Nu este medic/terapeut
flufluf
Aveti idee care ar putea fii motivele?E ceva in neregula cu mine?
0
17-02-2012, ora 20:26
adinuta liv
Nu este medic/terapeut
adinuta liv
parerea me e k nu voi aveti o problema si ei! nu stiu sa faca sex se grabesc in egoismul specific barbatesc sa se simta ei bine si restul... va face sa credeti k voi sunteti frigide
0
24-02-2012, ora 00:56
Eu
Nu este medic/terapeut
Eu
Din punctul meu de vedere este normal la inceput, eu mi-am inceput viata sexuala la varsta de 16 ani si am avut aceasi problema, vorbim de lipsa de experienta pe care o veti acumula in timp, nu va faceti probleme cu timpul se rezolva.
0
27-04-2018, ora 22:23
Mihaialexandru438
Nu este medic/terapeut
Mihaialexandru438
flufluf-nu stie partenerul sa te faca sa ai orgasm. Partenerul de sex este "egoist", nu stie sa te faca sa te simti femeie. Sunt multe de spus.Personal eu sunt foarte activ sexual si toate partenerele pe care le.am avut si le am ajung la orgasm si vaginal si clitoridian. Problema este a partenerului tau.
0
25-10-2018, ora 13:08
prode
Nu este medic/terapeut
prode
Lipsa apetitului sexual se datoreaza faptului ca pot sa existe in organism probleme de sanatate. Pot sa fie problemele de sanatate de la mai multe probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •