fracura femur

09-05-2011
roxana vilcea
Nu este medic/terapeut
roxana vilcea
Buna ziua, mama o fost operata la sold drept si ia fost pusa placa DHS, are o luna si o saptamana de cand a fost operata si tot mai simte dureri, nu e permis sa se sprijine, doar la marginea patului, as vrea si eu sa stiu daca poate sa mai faca si alte miscari, de la stat foarte mult pe spate a facut si o forma usoara de escara pe partea cu operatia si as vrea sa stiu daca pot sa o intorc intr-o parte, va multumesc.
3 comentarii
0
10-05-2011, ora 08:54
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In principiu, aceste implante moderne au fost inventate tocmai pentru mobilizarea imediata si reluarea cat mai grabnica a mersului, chiar din ziua operatiei sau cel mult dupa 1-2 zile.
Fireste ca ultimul cuvant il are medicul curant, insa este absolut de neconceput in anul 2011 imobilizarea la pat 5 saptamani si aparitia escarelor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
10-05-2011, ora 15:08
roxana vilcea
Nu este medic/terapeut
roxana vilcea
Buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns, ce imi explicati e foarte bine, dar poate nu m-am exprimat eu cum trebuie.Diagnosticul este Fractura bazicervicala femur si s-au facut reducere si osteosinteza cu placa DHS, si tocmai de aceea mai cer pareri.
0
10-05-2011, ora 23:36
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Puteti avea o opinie avizata numai daca prezentati radiografiile initiale si cele post-operatorii, coroborate cu informatii relevante despre varsta pacientei, greutatea si antecedentele de toate felurile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: