fractura sau traumatism-deget index, mana dreapta...

29-07-2011
danagheorghe
Nu este medic/terapeut
danagheorghe
Buna ziua am si eu o intrebare...acum vreo trei luni am avut degetul aratator, de la mana dreapta rupt...am mers la spital iar acolo in urma unei radiografii mi-a pus mana in ghips timp de doua saptamani...dupa aceea am fost la un alt medic chirurg de la spitalul judetean ploiesti deoarece nu puteam indoi degetul, iar acesta mi-a mai imobilizat degetul cu o atela inca 2 saptamani, am mers la control dar nimic nu se schimbase nu puteam indoi degetul si pe deasupra era si umflat in zona afectata, am urmat si 10 sedinte de recuperare dar nu mi-au fost de folos.Medicul de la recuperare mi-a spus ca e vorba mai de graba de un traumatism si nu de fractura.Acum am observat cand strag si deschid pumnul ca tendonul din dreptul degetului afectat este putin curbat fata de cel de la mana stanga iar degetul mi-a ramas stramb si umflat...as dori daca se poate sa imi spuneti daca problema mea se poate rezolva printr-o interventie chirurgicala?si daca se poate sa imi recomandati un spital la care as putea merge?
1 comentarii
0
31-07-2011, ora 21:05
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in prima faza ar trebui decisa daca problema Dvs este una osoasa sau de parti moi? daca ati avut o fractura, ce fel de fractura a fost? si daca vindecarea a fost corecta.
trebuie sa cautati un chirurg care se ocupa cu chirurgia mainii, examen fizic si radiologic si dupa aceea decis ce se mai poate face. o fractura de index pe mana dominanta vindecata vicios nu este o problema simpla, poate sa va afecteze toate viata in mod negativ, nu o neglijati
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul