fractura metafiza distala radius stang

04-05-2012
intergaz
Nu este medic/terapeut
intergaz
buna ziua. am tinut mana in ghips 2 saptamnani iar acum dupa inca 2 saptamanii tinuta in fasa elastica nu mai am dureri mari dar o misc nu o pot ridica mai nimic si zona unde este rupt osul este umflata, punand mana simp ca este umflat osul. ma puteti ajuta? in cat timp trece ? cand pot foosi mana la fel ca inainte si ce sa fac ca sa ma recuperez. Multumesc
1 comentarii
0
04-05-2012, ora 11:07
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in prima faza fara a cunoaste exact natura fracturii si varsta Dvs este greu de apreciat daca evolutia este corecta sau nu.
daca sunteti peste 14 ani, trebuie sa stiti ca aceasta fractura se vindeca in cel putin 6 saptamani de imobilizare deci 2 saptamani de ghips este total insuficient.
trebuie sa stiti ca, daca aceasta fractura era cu deplasare, la persoane tinere si active, deobicei este aleasa tratamentul operativ cu placa volara cu suruburi cu angulatie stabila
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul