fractura

01-06-2008
anitzza
Nu este medic/terapeut
anitzza
buna seara, in urma cu o luna am fost diagnosticata cu fractura epifiza distala radius si ulna cu minima deplasare. astazi am fost sa mi se scoata gipsul insa mi s a spus k osul s a refacut in proportie de 97 la suta el avand o usoara discontinuitate.problema este k la o sap[t dupa punerea mainii in gips am fost sa mi se faca o noua radiografie insa mi s a spus k nu este nevoie, iar acum motivul invocat pt faptul k osul nu este refacut in totalitate este tocmai faptul k nu am facut radiografie.deci, din cauza neglijentei medicilor va fi probabil nevoie sa fiu operata.mi s a pus din nou mana i gips pt inca o sapt, insa de data asta mult mai strans.ce parere aveti??? credeti k va fi nevoie de operatie?? este normal k gipsul sa fie atat de strans?? pana acum mana era mai libera. multumesc mult
1 comentarii
0
06-09-2009, ora 14:00
dejawu
Nu este medic/terapeut
dejawu
acum degeaba ti-au pus ghipsul strans.osul s-a vindecat in pozitie gresita.nu o sa mai ai mobilitate si o sa faci artroza.
de operatie poti sa uiti.la mana nu cred ca stie cineva sa opereze.e o zona extrem de complicata.sant toate inghesuite(tendoane, nervi) intr-un spatiu mic si sant multe ligamente care daca le distruge la operatie devine articulatia instabila.
da-l in judecata pentru ca e malpraxis+indolenta+incompetenta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.