folosesc contraceptive miligest pot fi insarcinata

10-11-2009
in@
Nu este medic/terapeut
in@
am facut o intrerupere de sarcina cu ajutorul pastilelor luna trecuta, la o saptamina dupa medicul ginecolog ma sfatuit sa iau anticonceptionale miligest(nu le-am mai luat pina acum), am inceput sa le iau la a 8 zi de ciclu dupa avort. numai ca in a 7 zi de administrare a pastilelor anticonceptionale am facut sex neprotejat undeva cu 2 ore mai devreme de a lua pastila nr. 7 ( pastila a 7 am luato la aceasi ora ca si pe primele 6) pot fi insarcinata? mai ales ca de atunci am mici scurgeri inchise la culoare si sunt acum la a 15 pastiluta, adica peste o saptamina imi termin fiola. raspudeti-mi va rog de ce pina acum am aceste scurgi? si daca sunt insarcinata ce fac cu cele 7 pastile ramase le mai iau sau nu? raspundeti va rog ca sa stiu ca am de facut
2 comentarii
0
12-11-2009, ora 04:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita caci nu esti insarcinata, e normal sa mai ai acele scurgeri, deabea ai facut un avort.Continui sa iei toate pilulele de pe folie corect, cum trebuie, caci sangerarea se va opri.
0
01-08-2012, ora 15:06
maria09876
Nu este medic/terapeut
maria09876
Ma numesc Alina si am 19 ani.Mi-a venit ciclul menstrual pe data de 26 a lunii iulie exact cum ar fi trebuit si am inceput sa iau miligest in urma recomandarii medicului, insa am avut timp de 3zile doar o secretie de culoare maronie fara sa continuie in mod normal si din ce in ce mai putin pana s-a intrerupt. In urmatoarea zi am avut contact sexual neprotejat. As putea ramane insarcinata? Ce se intampla cu cilclul si aceasta dereglare? Vreau sa mentionez si faptul ca am un chist destul de mare pe ovarul stang. Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul