fluorul (zymafluor) la bebelus de 8 luni este bun sau nu?

11-10-2009
roxanik_05
Nu este medic/terapeut
roxanik_05
buna ziua am si eu o rugaminte poate cineva sa ma lamureasca? am un bebelus de 8 luni, am citit in cartea MAMA SI COPILUL CA E BINE SA SE ADMINISTREZE FLUOR LA BEBEI CA PROTEJEAZA DINTISORII DE CARII (ZYMAFLUOR) am mers la farmacie(in italia) si am cumparat dar sub forma de picaturi...pe prospect scrie ca se poate da de la 2 saptamani pana la 12 ani.dar acum am gasit pe un blog cv de genul, citez:

Fluorul se depoziteaza in oase si duce la imbatrinirea precoce acestora si nu se elimina din corp.Prea mult fluor face pete albe pe dinti. In Romania aveau sau au multi tineri dinti stricati pentru ca nu se faceau controale regulate la dentist si nu se prea spala lumea pe dinti cum trebuie. Eu am 2 copii mari, dentistul e impotriva fluorului, nu le-am dat deloc, pasta de dinti contine destul fluor, merg de 2 ori pe an la control si au dinti perfecti. Fluorul ajuta local si nu oral, deci in pasta de dinti da, oral NU.
daca se poate sa imi raspunda... :* cnv va multumesc mult
3 comentarii
0
12-10-2009, ora 01:35
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Fluorul este o toxina puternica descrisa in toate cartile de toxicologie. Daca doctorii ar invata asa ceva nu ar recomanda la nimeni astfel de toxine.


Fluorul in forma data de industria farmaceutica chiar ataca dintii, in orice cantitate, caci este o substanta care nu se gaseste in alimente si anorganica. Iar pe langa faptul ca se acumuleaza in corp si este o toxina cerebrala f. daunatoare la bebelusi si copii mici !

In plus fluor este peste tot !
Se pune in tigaile de teflon, in toate hartiile si ambalajele folosite in alimentatie, in pasta de dinti, in multe tari se pune in apa potabila, se pune in imbracaminte, vopsele, etc.
Toata lumea este intoxicata cu fluor deja numai din cel din pasta de dinti...
NU DATI LA COPIL ASA CEVA, mai ales la varsta asta !!!
Este cea mai mare prostie pe care o puteti face sa-i dati la copil asa ceva, pt. care mai dati si bani...
Nu mai credeti tot ce vi se recomanda de medici, cam tot ce se recomanda este contrar sanatatii...medicii sunt invatati numai lucruri eronate si ei le cred fara discernamant dandu-le mai departe la pacienti.
0
12-10-2009, ora 01:35
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ati dat de un dentist rar !!!
0
12-10-2009, ora 12:21
roxanik_05
Nu este medic/terapeut
roxanik_05
va multumesc pt raspuns.tin sa mentionez ca nu m_am luat dupa un doctor ci dintro carte destul de renumita si anume MAMA SI COPILUL *EDITURA MEDICALA* CE SE ADRESEAZA PARINTILOR, ASISTENtILOR DE FAMILIE SI ASISTENTILOR DE PEDRIATRIE. va multumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evaluarea sugarului de trei luni
  • Evaluarea sugarului de patru luni
  • Evaluarea sugarului de cinci luni
  • Evaluarea sugarului de șase luni
  • Evaluarea sugarului de șapte luni
  • Evaluarea sugarului de opt luni
  • Evaluarea sugarului de nouă luni
  • Expunerea la fluor ar putea avea efecte negative asupra sănătății adolescenților
  • Pasta de dinți pentru copiii mici - riscuri și sfaturi utile
  •