fisuri pe piele penisului

25-01-2008
lilianamaria
Nu este medic/terapeut
lilianamaria
Sotului meu i-au aparut de vre-o2 ani fisuri pe pielea penisului.Am fost cu el la derma dar tratamentul pe care i l-a dat nu i-a folosit chiar in totalitate.Fisurile s-au vindecat dar s-a format un inel care ii stranguleaza penisul.Va rugam sa ne spuneti ce se poate face pentru ca il ustura cind urineaza, si activitatea sexuala a scazut considerabil.Mentionez ca a avut inainte de aparitia acestei probleme un accident la piciorul drept si a avut 8 operatii cu anestezie de la briu in jos si doua fara anestezie pentru ca nu puteau sa-i mai faca.Plus ca are si ejaculare precoce.Va multumim
5 comentarii
0
03-03-2008, ora 00:00
ada capada
Nu este medic/terapeut
ada capada
si al meu are fisurile astea...se vindeca, se rup iarasi..nu stim ce sa facem, unde ar putea sa se duca la control? ca stiu ca ginecologul e pt femei!!!!
0
02-03-2009, ora 10:09
ursdeplush
Nu este medic/terapeut
ursdeplush
shi eu patesc acelashi lucru de la un timp, dupa actul sexuam observ mici crapapaturi pe pielea subtire din varvul penisului, ulterior ustura in momentul calotarii, ce e de facut am mai avut dar au trecut singure.acum dupa 3-4 zile fara contact dispar, dar apar in momentul reluarii actului sexual? ce e de facut?.acum folosesc Bepanthen plus?? recomandati altceva?
0
04-03-2009, ora 09:04
lilianamaria
Nu este medic/terapeut
lilianamaria
La urologie am mers si eu cu sotul si ne-a zis ca are fimoza si trebuie operatie, dar ne-am documentat pe net despre fimoza, si se poate vindeca si natural.Intrati pe GOOGLE si vedeti ce scrie acolo!! NOi am ramas MUTI de ce am vazut in legatura cu operatiile de fimoza dobandite adica patologice!!I-am mai luat si niste capsule de CORDYCEPS de la Farmacia Verde si este mai bine.Mai este si un unguent DERMOVATE cu stereoizi dar cu ala n-a mers! Sotul e si alergic la Antibiotic si nu pot sa-i dau asa ca incercam cu produse naturiste!!!
0
18-05-2010, ora 00:07
polixa
Nu este medic/terapeut
polixa
si eu ma confrunt cu aceeasi problema.dupa fiecare act sexual sotului meu ii apar aceste crapaturi pe penis care apar si disapr.suntem disperati.ajutati-ne va rugam.
0
18-02-2011, ora 00:05
esitunexistepa
Nu este medic/terapeut
esitunexistepa
solutie pentru problema voastra fetelor.
cum exista doar ginecologi, mergeti la ei sa luati ovule, tineti tratamentul o saptamana, apoi lasati-va sotul sa va iubeasca fara protectie, iar imediat dupa, sa nu se spele doar sa se tamponeze cu un servetel, si sa puna pe penis un unguent cu extract total de galebenele, apoi timp de o saptamana cremuiti-va penisul cu acest unguent odata la 12 ore. rezultatele se vad dupa 48 de ore. este de preferat sa asteptati apoi o saptamana. si viata sexuala revine la normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Circumcizia la barbati
  • O nouă metodă de a evita situațiile jenante pentru bărbați
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •