fisura incheietura... in urma unei cazaturi cu bicicleta

21-08-2011
Mihai_CL95
Nu este medic/terapeut
Mihai_CL95
Ieri 21.august 2011 am cazut in timp ce mergeam cu bicicleta unui prieten.In urma cazaturii am aterizat pe mana dreapta si simteam o durere intensa la nivelul incheieturii.Am mers la urgente unde mi-au facut o radiografie si au spus ca s-ar putea sa fie o fisura urmand ca maine 22 august sa merg la ortoped.Azi de dimineata cand m-am trezit ma durea mana si nu o pot misca(din incheietura)in rest totul e ok.Nu stiu ce ar putea fi.In urmatoarele ore o sa postez si radiografia pentru a clarifica situatia.Daca cineva imi poate spune gravitatea loviturii si daca trebuie o interventie chirurgicala as fi recunoscator.Maine am sa merg si la doctorul ortoped sa aflu si parerea lui.Tin sa mentionez ca nu mi s-a pus nicio atela doar un pansament pentru ca eram julit...Cu stima si respect Mihai Tanasuca.
4 comentarii
0
21-08-2011, ora 15:21
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in prima faza sa vedem radiografiile. fara examen fizic este greu de spus ceva, incheietura mainii este o articulatie complexa, cu leziuni de la cele mai simple pana la cele mai complicate care pot distruge viata unui om
0
21-08-2011, ora 18:05
Mihai_CL95
Nu este medic/terapeut
Mihai_CL95
Am revenit cu radiografia.Sper sa nu fie ceva foarte grav...
Link: http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2011/233/d/a/right_hand_by_frozzencl-d47c3n5.jpg
0
02-09-2011, ora 21:50
Luciia
Nu este medic/terapeut
Luciia
Buna ziua! Acum 5 saptamani am suferit o cazatura, la urgenta mi s-a spus ca este vorba de o fisura cu deplasare a incheieturii.Am dat ghipsul jos acum o saptamana dar este tot umflata si nu permite mobilitatea mainii atat umflatura cat si durerea.As fi vrut sa va intreb ce e de facut ? Am incercat orice..comprese, mi-am cumprata fasa elastica..am facut comprese cu frunza de varza dar durerea si umflatura sunt tot acolo. As vrea sa ma ajutati cu un sfat util.Multumesc aniticipat.
0
02-09-2011, ora 22:00
Mihai_CL95
Nu este medic/terapeut
Mihai_CL95
In primul rand mobilitatea va reveni dar nu imediat.Eu am fost la doctor si s-a dovedit ca aveam o entorsa de pumn si am scapat usor cu o saptamana cu atela gipsata, dar chiar si asa mobilitatea nu mi-a revenit in totalitate.Daca durerile persista si mobilitatea nu revine deloc atunci mergi la ortoped si pana atunci nu o forta deloc.
P.S:Tu ai stat 5 saptamani cu gipsul pus de la urgenta sau ai mers la ortoped?Daca da atunci consulta urgent un medic ortoped pentru a nu fi prea tarziu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul