fistula perianala - tratament naturist

12-04-2009
mariacta
Nu este medic/terapeut
mariacta
Sotul meu a fost operat de fistula perianala m-ar interesa tratamente naturiste recomandate in aceasta boala.
11 comentarii
0
06-07-2010, ora 13:14
ifrim nicoleta
Nu este medic/terapeut
ifrim nicoleta
si sotul meu are o probleme asemanatoare as dori sa stiu cum a decurs operatia si unde anume?
0
30-07-2010, ora 16:17
cristi969
Nu este medic/terapeut
cristi969
Ma numesc CRISTI, si am suferit de fistula perianala din anul 2007pana in2010, am trecut prin 6 interventii
(am fost la pomul laudat cel care face reclama in ziar,
mi-au luat banul si nici macar nu mi-au spus ca, am fistula.)
Am fost operat de profesori doctori, sef sectie de spital renumit), dar de fiecare data cand ajungea sa se inchida, ramanea o mica gaurica care supura.
Eram disperat si descurajat, nu mai credeam sa scap de aceasta nenorocire.DAR dupa ultima interventie printr-o cunostinta am ajuns la doctorul SORIN ANDREI
de la CLINICA MEDIPROCT (clinica o gasiti pe net).M -a operat cu laserul apoi a cicatrizat rana, NU ESTE RECLAMA, va pot arata cum este locul operat.
Au trecut patru luni si totul este ok.
INCERCATI CU INCREDERE SI AVETI INCREDERE IN CE SPUNE CA NU DOAR VORBESTE DIN CARTI, DANSUL CHIAR STIE CE FACE.
0
31-10-2010, ora 06:19
ungureanu petru
Nu este medic/terapeut
ungureanu petru
Buna
Sunt Paul, am 44 ani si in ultimii 4 ani m-am operat de 5 ori de fistula perianala si a recidivat din nou
Daca-mi poate cineva indica un spital/doctor unde sa ma operez, cu mai multe sanse de reusita.
Precizez ca toate operatiile le-am facut in Constanta, la doi medici
0
19-03-2012, ora 13:09
savu72
Nu este medic/terapeut
savu72
Salut
cum te mai simti? am si eu fistula...am fost operat de abces acum 6 saptamani...se mai inchide si se formeaza puroi, apoi se sparge...e normal?..mai apare si o durere in zona perineului..la cat timp /sau cand ar trebui sa ma operez de fistula?...cine hotaraste?...astept cateva sfaturi daca se poate...te rog!
0
24-03-2012, ora 21:44
cristi969
Nu este medic/terapeut
cristi969
Salut, nu am mai intrat pe forum demult.daca scriu aici toata lumea crede ca fac reclama doctorului ANDREI SORIN.Eu, oameni buni, am doi ani si semnele sunt clare AM SCAPAT de acea fistula.Dar, vorba multa saracia omului. Pt savu72-eu zic sa mergi la dr.SORIN ANDREI si i-ti va spune ce trebuie sa faci.SANATATE MAXIMA..
0
23-05-2012, ora 17:12
Silviu82
Nu este medic/terapeut
Silviu82
buna ziua ma numesc silviu damian am 30 de ani si sunt din constanta, din pacate si eu am suferit de aceasta urata boala, pe mine ma chinui 8 ani de zile.dupa 2 operatii fara succes in constanta si numeroase consultatii la alti medici"renumiti" din bucuresti Dumnezeu ma trimis la acest om Andronesi Danut.acest om mi-a redat pofta la viata, ma fct sa zambesc din nou, nici nu am cuvinte sa-i multumesc Dumnezeu sa-i dea sanatate.domnul doctor Andronesi lucreaza la o clinica particulara numita "laurus medical" clinica o gasiti pe net.e pe calea mosilor 258.
eu am mers la dansul din luna lui septembrie anul trecut pana in febroarie anul acesta rezolvand mai multe afectiuni cum ar fi fisura si hemoroizii, operatia de fistula perianala a fost cu laser a durat 30 de minute dupa care am plecat acasa.nu mai visati la tratamente miraculoase sau la pastile, mergeti la laurus medical si o sa va faceti bine.eu mi-am propus sa intru pe forum dupa ce ma fac bn si am fct-o in speranta ca poate voi ajuta, nu ma pus nimeni sa scriu acest mesaj, nu e reclama, asta am simtit sa fac.Dumnezeu sa va ajute, multa sanatate
0
23-05-2012, ora 17:47
savu72
Nu este medic/terapeut
savu72
Salutare. eu sunt operat de fistula...dupa abces perianal...operatia este cu sfincterotomie lente, s-a bagat un dren care taie toata fistula in cateva luni zi de zi...este o fistula foarte sus si foarte mare.la tine cum a fost...costuri, dureri, recuperarea...hemoroizii prin ce metoda ai rezolvat?
Multa sanatate!
0
21-07-2015, ora 23:44
Bgd
Nu este medic/terapeut
Bgd
Salut, eu sunt operat de 10 zile la Iasi intr-o clinica privata. Treceti peste stres si jena, fistula se poate rezolva definitiv doar prin operatie iar doctorii din privat se comport extraordinar ( sau ar trebui sa spun normal) fata de spital. Eu am amanat interventia aproape 2 ani si a fost o mare greseala.
0
26-07-2015, ora 08:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru hemoroizi si fisuri anale injectati 2 ml crema de tataneasa loco. Daca sunt doar la exterior dati doar la exterior dupa ce ati mers la toaleta si ati facut igiena locala.
0
19-01-2016, ora 06:53
Dradra
Nu este medic/terapeut
Dradra
Bună ziua. Eu am o fisura anala recentă. Clara p spune ca trebuie injectata cremă de tataneasa. Cum? Eu mă ung de doua trei ori pe zi cu crema de propolis cu galbenele fac dus la fund cu apa rece de trei ori pe zi. Consum fulgi de ovaz cu iaurt iar la amiaza supa de găluşti, 8cani de ceai de muşeţel, mănânc 5 minore sau 5 prune uscate zilnic. Uneori ma ustura, alteori nu. Scaunul este normal, zilnic dimineaţa la ora 6. Un sfat vă rog, o indrumare. Ce alte creme sa folosesc, cu lidocaina şi nifedipina, cu propolis şi aloe vera. Un sfat vă rog.
0
19-01-2016, ora 12:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Crema de tataneasa e specifica hemoroizilor. Injectati cu o seringa fara ac. Sa va ajute cineva. Inainte spalati local cu apa calda, nu rece.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fistula anală și perianală
  •