ma lupt cam de 7 ani cu abcesele in zona dorsala si de curand fistula perianala

16-01-2008
marissa
Nu este medic/terapeut
marissa
bine v-am gasit! am 26 de ani si ma lupt cam de 7 ani cu abccesele in zona dorsala. mai nou, mi s-a spus ca e vorba de fistula perianala. de fiecare data mi s-a incizat locul respectiv si atat. nu mi s-au facut investigatii serioase si cam la 3 luni recidiveaza, in ultima vreme. care sunt cauzele acestei boli? de ce organismul meu se comporta astfel?voi mai fi vreodata un om sanatos? nu mai spun prin ce trec de fiecare data. am dezvoltat o algofobie si o fobie fata de spitale si de doctori. vreau sa stiu care sunt pasii, ce trebuie sa fac la modul concret pentru a scapa de aceasta suferinta! astept raspunsurile voastre!
4 comentarii
0
16-01-2008, ora 00:00
vasile_vasile
Nu este medic/terapeut
vasile_vasile
ma intereseaza subiectul. Am fostdiagnosticat si eu cu o fistula perianala si urmeaza sa ma operez. As vrea sa stiu daca e dureros si dupa cat timp iti poti relua activitatea
0
16-01-2008, ora 00:00
marissa
Nu este medic/terapeut
marissa
am fost diagnosticata recent, nu-ti pot da amanunte pentru ca mi s-a spus sa fac mai intai un RMN sa vada despre ce este vorba, dupa care ma opereaza. as vrea sa stiu insa cum s-a manifestat la tine, ce ti-au recomandat doctorii, cand te opreaza, la ce spital si doctor ai fost trimis. astept raspunsul tau cat se poate de repede pentru ca si pe mine sapt. viitoare ma asteapta operatia si vreau sa am parte de un doctor bun care se pricepe la asa ceva! pe curand si multa sanatate!
0
02-04-2008, ora 00:00
ioana olivia
Nu este medic/terapeut
ioana olivia
atentie pentru toti cei care aveti fistule sau abcese perianale recidivate!
trebuie sa faceti urgent o colonoscopie completa la un doctor bun pentru ca s-ar putea sa suferiti de boala Crohn sau de recto-colita ulcero-hemoragica
pentru un diagnostic complet este nevoie si de biopsie
am avut un caz in familie similar
nu va incredeti in nici un chirurg care doar va taie fara sa isi bata capul cu cauza infectiei! sunt niste inconstienti incompetenti!
0
13-08-2011, ora 00:52
cristi741
Nu este medic/terapeut
cristi741
Ma numesc CRISTI, si am suferit de fistula perianala din anul 2007pana in2010, am trecut prin 6 interventii
(am fost la pomul laudat cel care face reclama in ziar,
mi-au luat banul si nici macar nu mi-au spus ca, am fistula.)
Am fost operat de profesori doctori, sef sectie de spital renumit), dar de fiecare data cand ajungea sa se inchida, ramanea o mica gaurica care supura.
Eram disperat si descurajat, nu mai credeam sa scap de aceasta nenorocire.DAR dupa ultima interventie printr-o cunostinta am ajuns la doctorul SORIN ANDREI
de la CLINICA MEDIPROCT (clinica o gasiti pe net).M -a operat cu laserul apoi a cicatrizat rana, NU ESTE RECLAMA, va pot arata cum este locul operat.
Au trecut doisprezece luni si totul este ok.
INCERCATI CU INCREDERE SI AVETI INCREDERE IN CE SPUNE CA NU DOAR VORBESTE DIN CARTI, DANSUL CHIAR STIE CE FACE.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fistula anală și perianală
  •