ficat marit, stomacel matit si rinichiul stang marit la copilas de un an si 10 luni

25-10-2011
andrei gabriel
Nu este medic/terapeut
andrei gabriel
buna seara sunt un tatic disperat sa isi ajute copilasul de 1, an si 10 luni pe care il cheama andrei gabriel, va rog ajutati-ma, sun foarte disperat din cauza ca copilasul meu a fost diagnosticat cu:ficat marit, stangul 112mm-dreptul 58mm, stomacel marit, si rinichiul stang marit, spuneti-mi va rog ca nu este o cauza de ingrijorare si se poate vindeca si ca isi poate reveni, va rog din tot sufletul ajutati-ma cu sfaturi cu orice v-as fi foarte recunoscator, sa aflu ca copilul meu se poate vindeca si ca nu este ceva grav, -*, este valabil pentru cei care au trecut cu copii lor prin asa ceva sau sunt intr-o situatie indentica cu a mea,.

va sunt recunoscator, apropo eu sunt din judetul ilfov comuna peris si ma numesc viorel, va astept nerabdator cu raspunsurile dumneavoastra, sau sfaturi utile copilasului meu.
va multumesc din tot sufletul.


(*modificat de admin)
6 comentarii
0
25-10-2011, ora 22:50
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Buna seara, fara o consultatie si analize nu se poate pune un diagnostic si fara diagnostic nu putem trata.Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti la o consultatie la BUDIMEX, sau EMILIA IRZA.Asa ca linistiti-va si porniti la drum, Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca copilasul, sa speram ca lucrurile se vor termina cu bine.
0
26-10-2011, ora 10:33
Dr. Serban Constantin
Chirurgie pediatrica, Brasov
Dr. Serban Constantin
Buna ziua,
Andrei Gabriel are, se pare, o problema la rinichiul stang. Dar este nevoie, inainte de orice, de un diagnostic corect. Acest lucru il puteti face prin efectuarea, dupa un consult la un pediatru cu experienta, unor serii de analize si investigatii paraclinice (echografie, CT, sau cistografie, urografie )
Ar putea fi vorba de o hidronefroza sau de un reflux vezico-ureteral de grad mai mare. Ambele beneficiaza de tratament chirurgical ce se poate efectua cu succes in Romania chiar si la varsta de 1 an. Vindecarea este regula !!!
Cu respect,
Dr. Serban C.,
medic primar chirurgie pediatrica
0
26-10-2011, ora 19:32
andrei gabriel
Nu este medic/terapeut
andrei gabriel
buna seara, intradevar copilul meu a facut niste analize la medlife, niste analize de sange care se pare ca de acolo poate sa imi ofere toate informatiile de care as avea nevoie, dar sunt putin speriat, si as vrea sa stiu daca este o problema grava sau se poate vindeca cu timpul, de asta sunt foarte ingrijorat si foarte speriat, este tot ce am mai scump pe lume si ii doresc tot binele din lume copilasului meu care este viata mea si nu as putea trai nici macar o clipa fara el, imi doresc ca maine sa aflu numai vesti bune despre el, maine aflu analizele dar sunt cam suspicios in legatura cu aceste analize la sange, cred ca trebuia sa ii faca mai multe analize, nu doar la sange.
VA DORESC NUMAI SANATATE SI MULT NOROC CELOR CE AVETI COPII, PRETUITII PT CA SUNT CEL MAI FRUMOS DAR DE LA DUMNEZEU, SI DOAR EI ITI DAU PUTEREA DE A INCEPE O NOUA ZI IN FORTA.
NOROC SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.
0
26-10-2011, ora 20:20
Dr. Serban Constantin
Chirurgie pediatrica, Brasov
Dr. Serban Constantin
Buna seara,
Analizele de sange vor putea lamuri problemele legate de ficat si eventual stomac. Pentru rinichi, urmariti va rog urmatorul traseu: repetati echografia la un alt specialist, daca apare tot marit efectuati un CT-scan cu substanta de contrast si in functie de ce modificari apar, consultati un chirurg pediatru.
Va doresc numai bine iar lui Andrei sanatate !
Cu respect,
Dr. Serban C.,
medic primar chirurgie pediatrica
0
27-10-2011, ora 18:37
andrei gabriel
Nu este medic/terapeut
andrei gabriel
Numele Pacientului: NITESCU ANDREI
Medic: FARA MEDIC
Policlinica: GRIVITA
Data accesarii analizei: 26-10-2011
Data recoltarii probelor: 26-10-2011
Data eliberarii: 26-10-2011


Markeri Infectiosi Test Rezultat Interval de referinta Metoda
Ag HBs Nonreactive(0.30) 1.0 S/CO: non-reactiv
=1.0 S/CO: reactiv CMIA
Ac Anti-CMV IgM Nonreactive(0.29) 0.85 nonreactiv
0.85-1.00 grayzone
1.00 reactiv CMIA
Ac Anti-CMV IgG Nonreactive(1.0)
BUNA SEARA, ASTE SUNT REZULTATELE DE LA MEDLIFE SI SUNT NEREBDATOR SA STIU DACA SUNT BUNE SAU NU, DOMNUL DR.SERBAN DACA SUNTETI PE FORUM SI IMI PUTETI CITI SI MIE REZULTATELE VAS FI FOARTE RECUNOSCATOR, ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA.
VA MULTUMESC
NUMAI BINE SI SANATATE
0
27-10-2011, ora 21:42
Dr. Serban Constantin
Chirurgie pediatrica, Brasov
Dr. Serban Constantin
Buna seara,
Analizele pe care le-ati efectuat arata ca in corpul copilului nu exista anticorpi anti hepatita tip B si C, deci nu are hepatita B sau C!! !
Va repet si insist sa continuati investigatiile dar la recomandarea unui medic pediatru cu experienta. Exista numeroase situatii in care ficatul apare marit la o examinare dar nu este o patologie, o boala, in spatele acestui fapt !Problema este in cazul rinichiului stang, mult marit fata de dreptul. Repetati echografia (la medlife exista aparate excelente si profesionisti adevarati !) si efectuati si un computer tomograf (CT) pentru ficat si mai ales rinichi.
Cu mult respect,
Dr. Serban C.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.