ficat gras si tratamentul nu ma ajuta

10-01-2011
orbulescu
Nu este medic/terapeut
orbulescu
buna ziua as dori sa-mi dati si mie detali si raspunsuri la tratamentul pe care l-am primit pentru ficatul gras. mi-am facut un eco si mi sa spus ca am ficatul gras ! si nisip la rinichi ! dintre care eu am o durere in partea stanga jos la burta si rareori in spate eu fiind operat de hernie de disc si ma simt balonat mereu folosind si o cana de ceai eu sant satul asa ma simt ca sant satul si fiind la eco mi-a dat acest tratament -- Flamexin pulbere solutie orala 1 pe zi / esentiale forte n 1 pe zi / ibutin 300mg de 2 ori pe zi / si mydocalm comprimate 1 pe zi si vreau sa va spun ca nu ma ajuta nu ma simt bn si beau acest tratament de o saptamana. as dori sa-mi raspundeti va rog la acest mesaj ce este de facut si sa ma indrumati ce sa fac ! ca sa scap de balonare ma simt frt inbalonat si orice ma deranjeaza in corp din cauza balonari. va multumesc si astept raspunsul d-vs raman cu speranta mesajul meu va fi citit de d-vs si o sa-mi dati raspus. va doresc o zi buna incontinuare si toate cele bune. si sanatate multa. la revedere cu stima multa.
4 comentarii
0
20-01-2011, ora 14:36
razvan8319
Nu este medic/terapeut
razvan8319
Pentru ficat gras nu exista tratament medicamentos, acesta se trateaza/amelioreaza doar prin regim alimentar!
Deci fara grasimi animale, prajeli, etc. Carnea de porc trebuie sa devina istorie, alcoolul nu trebuie luat sub nici o forma!
0
02-09-2011, ora 09:06
dorina27
Nu este medic/terapeut
dorina27
Inbalonarile dvs., nu sunt din cauza ficatului gras. Vezi cum stai cu stomacul, poate ai un inceput de gastrita. Spui ca: durere hipohondru drept jos la burta, asta poate fi ; de la rinichi/vezica urinara, sau poate fi colonul care nu evacuiaza fecalele si s-a format acel asa zis megacolon, sau colon lenes.**Ficat gras**, nu este suficietna doar o ecografie, daca faci mai multe eco. la mai multi medici, vei vedea ca rezultatele sun contradictorii. La ficat gras*, ai trigliceridele si colesterolul cu valori peste normal, fierea lenesa sau maloasa. Ficatul poate fi marit din mai multi factori cum ar fi, oboseala excesiva, nesomn, stres, sau intoxicat cu cine stie ce medicamente la care scrie pe conspect **atentie ficatul**. Evita constipatiile, nu manca in exces si o lingura in plus dauneaza. Verifica toate astea la un loc. Stomac, intestin, fiare, analize. colesteron, trigliceride, transaminaze, si virologie
1
08-02-2013, ora 13:07
Ana53
Nu este medic/terapeut
Ana53
M-am vindecat de ficat gras cu hepaton cel de 100 tablete in flacon albastru (nu cel in cutie). E un tratament natural fara chimicale.
1
18-02-2013, ora 14:39
mihalceageanina
Nu este medic/terapeut
mihalceageanina
ANA53 ADICA NU MAI AI DELOC GRASIMI LA FICAT CU AJUTORUL ACESTUI MEDICAMENT HEPATON??? DECI AVEAI COLESTEROL SI TRIGLICERIDE MARITE?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici