ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Analize medicale » Explicatii

fibroza pulmonara incipienta

Autor: jerry_vedeta@yahoo.com Data: 26-08-2008
Buna seara!mi sa spus ca am fibroza pulmonara incipienta.as dori daca se poate o recomandare pt un spital pt tomografie la plamani.la cluj sau bucuresti.vreau sa mai zic ca am 28 de ani,femeie si ma simt f rau.oboseala foarte multa durere groaznica de maini, picioare si spate.durerile sunt de aproape 2ani.daca se poate as vrea o parere referitor la analizele facute azi,la cateva dintre ele care nu mi se pare in ordine ceva la ele. RDW-SD 43.9 ;PDW 9.8 ;P-LCR 21% ;BAZO 0.2%.limfocite 64% ;monocite 30% ;eozinofile 4% ;trombociti prezenti 2%.iar in urina celule epiteliale 4-5 ;leucocite 3-4. va multumesc foarte frumos si sper sa imi raspundeti si mie.

Comentarii / raspunsuri: 0 |

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 69233
Ultimul utilizator: tedyshor
Total mesaje: 143414
Ultimul mesaj: 14-03-2010
0 useri inregistrati;
294 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
Inapoi Inainte
contacteaza-ne acum!
Detalii
Aparat diagnostic pentru analiză completă de undă de puls, pentru definirea parametrilor de stiffness arterial şi a presiunii centrale sistolice şi pentru urmărirea terapiei.
Pachete promotionale
TENSIOMED KFT UNGARIA
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: