fibrom

11-02-2009
LAURA 1976
Nu este medic/terapeut
LAURA 1976
am fost la ginecolog si mi-a spus ca am fibrom uterin dar nu e mare, tin sa mentionez ca nu am inceput o noua folie de novinete iar medicul mi-a recomandet legarea trompelor deoarece pastilele grabesc cresterea fibromului. Am tratament cu Duphaston timp de 20 zile, ce sa fac dupa? Astept raspuns.Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
12-02-2009, ora 06:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cresterea fibromului este influentata de progesteron si estrogen.Deci medicul are dreptate.Foloseste prezervativul sau alte metode de contraceptie.Daca esti tanara si nu ai copii nu-ti recomand legarea trompelor, mai ales ca fibromul e mic.Vei regreta. Incearca prin tratament sa-l reduci.
0
08-03-2010, ora 20:23
fitzoasa
Nu este medic/terapeut
fitzoasa
Buna seara.am 35 de ani si nu am copii, de curind am fost diagnosticata cu uter fibramatos.stie cineva daca pot sa gasesc urgent un tratament naturist pt fibroame mai mici de 10mm?nu a-s vrea sa ajung la operatie.i-mi doresc un copil in citeva luni.PRECIZEZ CA AM FOLOSIT ANTICONCEPTIONALE TRIQILAR 6 ANI, nu mai folosesc de 2 ani si nu reusesc sa mai ramin insarcinata.VA MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA, si astept un raspuns urgent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul