febra si nas infundat

16-01-2012
adimihai
Nu este medic/terapeut
adimihai
fetita mea are 2ani jumate.de joi am inceput cu febra pana sambata cand abia au facut fata antitermicele.am continuat cu ele pana aseara si se pare ca febra nu mai face.i-am dat seara si dimineata oscilococcinum si i-am pus colargol in nasuc. nasul a curs putin la inceput dar acum este doar infundat, noaptea sforaie foarte rau si abia respira, eu i-am pus doar ser fiziologic dar nu ajuta deloc.azi am fost cu ea la medul ei (pediatru, de familie) care ne-a recomandat sa cumparam aparat de aerosoli pt ca are polipii inflamati si sa facem aerosoli cu dexametazona+ser fiziologic+adrenalina.ne-a mai dat ceva pt ochi pt ca ii are foarte rosii si ii curg.intrebarea mea ar fi : nu putem sa ii desfundam nasucul si sa o ajutam decat asa? e cazul sa cumparam aparatul?nu ne dau banii afara din casa dar pt binele ei il cumaparam dar ma gandesc daca ca ar fi mai bine sa mergem la orl sau la oftalmolog.poate tratamentul nu e chiar cel mai bun.
2 comentarii
0
17-01-2012, ora 10:47
adimihai
Nu este medic/terapeut
adimihai
am incercat sa citesc cat mai multe sfaturi ale domnului doctor flueraru valeriu asadar m-am hotarat sa incerc momentan sa ii desfund nasucul cu ser efedrinat, apoi aspirat cu batista bb si sa facem in continuare tratamentul cu colargol, desi la noi dupa 3 zile de ser fiziologic si colargol situatia pare sa se agraveze, nasucul e foarte infundat si ziua si noaptea respira numai pe gurita. precizez ca ieri am intrerupt colargolul in ideea ca o sa incepem aerosolii. astazi o sa cautam si aparatul de aerosoli si o sa-l cumparam chiar daca nu o sa ajungem sa il folosim de data asta inteleg ca este o investitie buna. inca nu sunt convinsa ca ar trebui sa facem aerosoli cu adrenalina si dexametazona. o sa mai facem spalaturi cu ceai de musetel si o sa incercam si cu sinupret. eu o banuiesc pe asta mica ca ar avea oxiuri, sa inteleg ca ar putea fi si asta o problema, o sa mai caut pe internet sa ma lamuresc caci eu am pus mereu problema asta la medicul de familie dar refuza sa ne dea un tratament caci fata arata bine.eu i-am spus mereu ca nu mananca si sta mereu cu mana la nas ca cere apa dimineata.
0
17-01-2012, ora 20:53
dariaalexandra
Nu este medic/terapeut
dariaalexandra
Daca credeti ca ar avea oxiuri, nu strica sa i se faca o coprocultura, eventual la 2-3 saptamani sa i se faca alta, e posibil sa nu apara din prima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul