febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni

02-11-2012
alexandra 025
Nu este medic/terapeut
alexandra 025
am o fetita de un an si 3 luni si are febra de 5 zile ;a facut pana la 39, 3.eruptie dentara, rosu in gat, infectie genitala, tuse, voma si iau iesit astazi niste bubite pe burta si spate.am fost la pediatru la doua zile dupa ce a inceput sa faca febra si ne-a spus ca este datorita eruptiei dentare si inceput de rosu in gat.ne-a dat ca tratament nurofen, biseptol, proimmunity si supozitoare paracetamol. desi i-am dat tratamentul indicat, febra persista. va rog sa-mi dati un sfat.
2 comentarii
0
03-11-2012, ora 12:02
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Pentru un copil atat de mic nu este util nici sa cereti si nici sa primiti consultanta pe internet.Cel mai bine este sa consultati din nou pediatrul pentru a va schimba antitermicele, eventual sa va recomande alternanta paracetamol- nurofen.Ca idee, febra atat de mare categoric nu se datoreaza eruptiei dentare.Mergeti la medic cat mai curand...sanatate multa!!!
0
20-11-2012, ora 00:24
maraanton
Nu este medic/terapeut
maraanton
pentru febra, le-am dat de fiecare data copiilor panadol si nurofen alternativ la 4 ore sau 6, dupa caz; de fiecare data febra a scazut; cred e bine sa mai consulti un medic, daca tratamentul dat nu a dat rezultate; poti incerca la Medsana. sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ameliorăm disconfortul erupției dentare la sugar?
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  • Erupția dinților la copii - la ce să te aștepți
  •