febra

30-10-2009
oksana
Nu este medic/terapeut
oksana
va salut pe toata lumea.Am si eu o problema va rog sa-mi da-ti un sfat.Am un baietel de 2 anisori si 5 luni.Toata povestea a inceput din februarie acestui an.A facut rosu in gat si a fost tratat injectabil.Dupa aceea iar a facut rosu in gat la o perioada de o luna.Iar a fost tratat injectabil dar nu ia mai dat ampi-genta, ci penicilina.Povestea cu boala sa terminat pana acu 5 zile.I s-a facut limba alba(a facut ciuperca) si febra 39, 5 diaree, greata si a vomitat dimineata am fost la pediatru.Medicul a zis ca e viroza si ia dat un tratament cu nurofen, biotix, hidrasec si isoprinosine a zis ca e stomatita.I-am dat tratament si nu ii trece febra si diaree.Am fost iar la pediatru si mi-a zis sa ii dau ampicilina.I-am dat dar febra scade si urca si tot asa.Daca aavut cineva asemanator caz ajutati-ma va rog.Sau un medic sa-mi dea un sfat.
VA MULTUMESC
2 comentarii
0
30-10-2009, ora 14:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da doamna, aici intra zilnic cazuri ca al dvoastra !
Tot ce v-au dat medicii a fost gresit si ca urmare nu are cum sa se vindece nimic si cadeti din lac in put cu fiecare tratament alopat pe care il dati copilului.
- de la primul tratament cu antibiotice a facut ciuperca si febra
- de la al doilea tratament face mai departe febra si diaree

Si inca nu va pica fisa ca tratamentele sunt gresite.
I-ati distrus cu ajutorul medicilor intregul sistem imunitar probabil si o sa trageti acum mult timp dupa usurinta si naivitatea cu care i-at administrat astfel de medicamente toxice, indiferent ca au fost recomandate de medici. Cei mai multi medici nu cunosc din pacate altceva insa de suferit nu sufera decat pacientul.

Aruncati mai degraba TOATE medicamentele la gunoi si incepeti cu tratamente naturiste sau homeopate, mergeti la un medic homeopat sau naturist daca doriti sa va vindecati copilul si mai ales sa nu-l nenorociti cu astfel de medicamente pt. restul vietii. Ca daca incepeti asa la 2 ani o sa aveti mult de furca cu copilul!

Convingeti-va aici in forum singura ca medicamentele alopate nu vindeca pe nimeni si nici nu au fost facut sa vindece pe nimeni. Sunt mii de cazuri similare cu al dvoastra. Sper sa va treziti la realitate caci altceva nu va ajuta. Succes la toate !
0
31-10-2009, ora 20:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Greseala a fost ca o usoara raceala este tratata de la inceput agresiv, cu terapie injectabila, cand exista atatea siropuri mai lejere sau mai concentrate. Tratamentul injectabil este ultimul la care se apeleaza, dupa ce cateva zile cu siropuri starea copilului nu se imbunatateste deloc sau chiar se inrautateste. Foarte important acum este sa treci copil pe regim alimentar ; numai orez, supa de morcov, pire de mere, banane, faina de roscove, fara lapte, doar lapte praf special adaptat pentru diaree din farmacii, fara ciocolata, sucuri, prajituri.Cumpara un flacon de Sumetrolim si da-i copilului 5 ml la 12 ore, Furazolidon pediatric, iar bauturile le faci doar cu Hidrasec si ceai de menta pentru rehidratare.Nu va manca nimic altceva pana nu vezi ca iese scaunul format.Luni de dimineata sa mergi cu copilul sa-l vada medicul de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul