faringo amigdalita.

10-09-2008
ionut271
Nu este medic/terapeut
ionut271
buna ziua.sunt disperat

am avut o tuse da nu voarte puternica, nu am bagat de seama si am zis ca se duce de la sine, apoi dupa ceva timp am inceput sa simt ceva in gat cand inghiteam, m-am dus la baie si intro oglinda m-am uitat in gat si se vedea o umflatura la baza limbii in partea dreapta [dreapta mea] aveam si nara dreapta putin infundata.am zis ca inebunesc.sunt speriat caci sunt si fumator si tocmai am avut ceva cunostinte care au decedat din cauza asta.cancer.
am luat prima data niste symphoral, septolete, chestia e ca nu a avut nici un efect dupa 4 zile.apoi m-am dus la un medic specialist orl.ma pus sa deschid gura sa uitat si in urmatoarea secunda mi-a dat si diagnosticul.faringo amigdalita.recunosc ca am fost un domn cu el, ca asa e romanul.da m-am speriat caci a fost asa repede consultul ca am ramas perplex.mia dat decasept aflamil rhinoil si vitamina a.disperat cum eram a doua zi m-am dus la o cunostinta la urgente si mi-a bagat o perfuzie cu ceva antibiotic.nu stiu sa dau mai multe detalii.mi-am luat si sange pe la 12 noaptea si au iesit bunicele adica doar transaminazele cam mari.apoi dupa 8 ore am refacut transaminazele si incepusera sa scada.

intrebarea mea este.este posibil ca medicul sa se poata insela si sa am cancer in gat? fie el de la tiroida sau mai stiu eu ce? se vede cancerul in analize? va rog ajutatima
2 comentarii
0
10-09-2008, ora 00:00
ionut271
Nu este medic/terapeut
ionut271
vsh 14
am fost la radiologie.dupa consult nimic la plamani.am facut nu stiu cum ii spune, ca la femeile gravide pe burta si se uita pe un ecran.grasime putin la ficat, sunt cam gras, si nisip la rinichi.pe mine ma intereseaza mai mult sa nu am cancer in gat.restul cred ca se poate rezolva.va rog un raspuns.am 27 de ani barbat.
0
11-09-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
cancerul, din cate stiu eu, se poate confirma sau infirma doar pe baza prelevarii si analizei unei bucati din tesutul bolnav...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.