dupa tratamentul faringelor am ramas cu o durere permanenta in gat

16-06-2007
cristinel.oajdea
Nu este medic/terapeut
cristinel.oajdea
In iarna am facut 2 faringite cu puroi, pete in gat le-am tratat cu amoxicilina mi-au trecut dar am ramas cu o durere permanenta in gat ce isi schimba pozitia mereu dar de obicei ramane in parte amigdalei din parte dreapta.Probabil din aceasta cauza simt si o pocnitura a laringelui in momentul acestei iritati.Medicii mi-au spus ca e o faringita cronica daca e aceast vreau sa stiu ce probleme pot avea pe viitor si modul cum se trateaza
2 comentarii
0
23-07-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Incercati sa folositi Bioparox spray care e si usor antiinflamator si antibacterian (5 puff-uri pe zi timp de 7 zile, nu mancati o ora dupa adm. spray). De asemenea, Septogal cu lactoferina reduce inflamatia si reface flora normala a mucoasei faringiene. (De asemenea, e utila efectuarea exudatului faringian, pentru a exclude infectie sau o candidoza faringiana).
0
11-11-2009, ora 18:16
tantik
Nu este medic/terapeut
tantik
In urma cu 2 ani aveam tuse seaca si dureri in gat pe care le tratam cu paracetamol.Acum un an am avut dureri grave in gat, tuse, febra, care nu cedau medicamentelor clasice pt raceala.De atunci am devenit foarte sensibila la rece.Incepand din luna octombrie am jena la inghitit, dureri in gat, si cand sunt expusa la aer rece imi apar mici bubite in nas.am facut un test EXUDAT FARINGIAN(tehnica manuala-la ORL) rezultatul fiind pozitiv cu STAFILOCOC AUREUS.Ce tratament imi recomandati?Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •