fara orgasm

05-04-2007
rusalin_sorin
Nu este medic/terapeut
rusalin_sorin
o amica mi-a povestit ca nu are orgasm in timpul actului sexual, si nu a avut niciodata.
cand era mica incepand de la 5-6 ani se masturba, atingandu-se pe clitoris, aceasta masturbare continuaand pana la varsta de 17 ani, dupa care prietenul ei ii facea acel lucru dupa terminarea actului sexual propriuzis.
se mai poate face ceva ca aceasta sa aiba orgasm in timpul actului sexual, cu ajutorul penisului, si nu dupa actul sexual cu degetul, pe clitoris.
1 comentarii
0
06-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Domnule rusalin_sorin, din pacate nu sunt sexolog ci dermatolog! Din acest motiv pot doar sa-mi spun o parere de nespecialist : cred ca amica ta nu a gasit inca partenerul care sa-i provoace orgasmul, sau partenerul actual nu are inca experienta necesara pentru a i-l provoca! In rest, nu cred ca exista un impediment legat de masturbarea din copilarie, avand in vedere faptul ca marea majoritate dintre noi a trecut la un moment dat prin etapa masturbarii! Oricum, daca problemele persista, amica poate apela la un sexolog, eventual la un psiholog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: