falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga

12-06-2013
silviugeorge93
Nu este medic/terapeut
silviugeorge93
Acuma 3 saptamani am fost operat de panaritiu(unghie incarnata)la piciorul drept in ziua cand am fost la operatie am facut baie la am2 picioare si mi sa infectat si celalat..
Acuma 2 saptamani mi sa umflat un ganglion sub urechea stanga de aproximativ 1 cm.. am fost la medicul de familie si mi sa spus ca e un ganglion mi a reocmanda centrum zineryt nurofen si efficef...
De la tratament mi se umflase gatul si falcile si parca mai rau mi sa facut da am observat niste borbonele albe ca si cum as fi mancat ceva stricat eu stiu si am renuntat la tratament si dupa 2 zile numai aveam gatul umflat falca nici atat da ganglionul inca a ramas(cred ca eram alergic la 1 din medicamentele date de medic)
Ieri am fost si m am operat la al2 picior (stangul) ca ma gandeam ca poate din cauza asta mi a aparut ganglionul si ca ganglionul apare la o anumita infectie in organism
Falca mi se mai umfla din cand in cand usor de ex am mancat castraveti si mi sa umflat ceva de genul si uneori mai inghit in sec asa simt niste arsuri marunte in gat
Cu dantura pot sa zic ca stau destul de prost am cateva radacini si carii..
Am zis sa fac luni o vizita la medicul de familie in caz de nu cedeaza ganglionul
Ce imi recomandati sa fac?
8 comentarii
0
14-06-2013, ora 00:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Orice infectie (inclusiv hiv) poate produce marirea ganglionului.
Terminati intai cu toate "reparatiile" (picior, gura) si apoi daca totul va fi ok, ganglionul va reveni la forma initiala de la sine.
0
14-06-2013, ora 12:34
silviugeorge93
Nu este medic/terapeut
silviugeorge93
ganglionul observ ca a mai dat inapoi destul de mult da e chestia ca nustiu parca mi sa uscat pielea asa de la deget la piciorul la care m am operat acuma 2 zile si nustiu cand salt picioru in sus parca se scruge ceva prin picior da nu curge nimica...cred ca din cauza ca avea mult sange strans in alteralu degetului si cand m a operat sa scurs sangele si sa incretit oleaca pielea (acuma pot sa merg etc)
0
14-06-2013, ora 12:56
silviugeorge93
Nu este medic/terapeut
silviugeorge93
scuze in lateralul degetului aveam o punga de sange aia sa spart si deasta sa strans pielea cred sper sa fie
Mersi de raspunsu o zi buna (sper sa dea inapoi ganglionu ca probleme cu dantura is destul de costisitoare si daca as putea sa le mai aman oleaca ar fi perfect)
0
14-06-2013, ora 17:45
silviugeorge93
Nu este medic/terapeut
silviugeorge93
acuma am observat in partea in dreapta o umflatura sub pielea nu e vizibila deloc e ca un os si il simt doar cand intorc capul in partea opusa (cam la jumatea gatului gen sus jos)
ar putea fi tot un ganglion ?e destul de solid (am sa incerc sa nu il mai ating )(pana luni cand ma duc sa fac un control calumea, cel din partea stanga e mult mai mic ca acuma cateva zile daca mai are jumate de cm e mult
0
14-06-2013, ora 23:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca ai terminat cu ambele picioare, totul e ok.
Acum nu te mai pipai si tu non-stot (cel de la gat, asa e, e tot ganglion) si o iei incet incet, in limita finantelor, sa repari rand pe rand dintisorii.

Daca ai probleme legate de picior, consulta-te cu doctorul care te-a operat.
0
15-06-2013, ora 01:04
silviugeorge93
Nu este medic/terapeut
silviugeorge93
pe mine ma operat o asistenta care ii place chirurgia si mereu sa descurcat.. si la primu picior ma operat bine..doar ca al2 cred ca a fost oleaca mai grav ma operat tot bine doar ca mi sa uscat oleaca pielea cred ca dinc auza ca mia curs mult sange ca avea un hematon ceva o punghilita de sange si deasta acuma pot sa merg da na...(in legatura cu dantura am sa ma duc de luni ca sa vad care e treaba am tot cautat pe net si nu am gasit oare cat ar costa sa imi pun o masea de metal ?
0
15-06-2013, ora 01:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa va vada dentistul la fata locului si apoi sa estimeze.
Unii accepta plata in rate. Intrebati.
0
15-06-2013, ora 03:23
silviugeorge93
Nu este medic/terapeut
silviugeorge93
Mersi mult pentru raspunsuri, din ce am citit pe net cred ca am probleme cu glanda salivara parotida pentru ca cand mananc ceva de ex cartofi prajiti mi se umfla falca dupa mi se desumfla am mancat niste compot cu paine dinou sa umflat dupa iar ma lasat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul