falange degete maini

26-04-2009
highlevelone
Nu este medic/terapeut
highlevelone
Buna dimineata! Am adormit la h 24 si m-am trezit la h 3 cu dureri suportabile la ambele maini, am identificat initial dificultati la indoirea degetelor, intre falangele 2-3 cum numeri de la unghie! Nu am antecedente in acest sens, doar ca sunt un artist in pocnitul degetelor, e un tic capatat acum aproape 30 de ani, in soala generala.

Nu sunt pianist, pictor sau ceasornicar, nici macar bucatar si vad ca mai pot butona pe tastatura! Nu panichez usor!

Dar, dupa inca 3 h de odihna, vad ca la mana dreapta lucrurile sunt inca suportabile-poate un pic mai bine ca acum 3 h insa la mana stanga blocajul e aproape complet, practic dureri atroce ma impiedica sa fac mana pumn, la dreapta e ok.

Nu atat articulatiile cat falangele de la baza mainii drepte, sunt f dureroase la atingere, ma intreb dc ar fi trebuit sa postez la sectiunea neuro sau si la neuro.

Despre anamneza:

Ieri am mancat haotic, inclusiv salata de ton si fructe de mare din conserve dar nu am absolut nici o alta problema decelabila in acest moment in organism, scaunul e ok, am tonus bun, saptamana trecuta am ridicat analizele de sange anuale, totul e ok. In acest moment toate problemele mele sun in degetele de la maini, sper ca spre iesire!

Iau pastile pt inima de cca 3 ani - acum Accupro si Nebilet, noaptea Aspenter.

In ultimele luni am fost cam sedentar, multele examene nu sunt neaparat o scuza, dat iata ca o invoc.

Nu scriu mult la calculator, e prima oara cand scriu pe un forum, spre exemplu.

E duminica si o doresc linistita pentru toti forumistii, multumesc pt cine poate si are o idee despre ce mi se intampla!
1 comentarii
0
03-05-2009, ora 01:31
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Buna. Daca durerile persista, nu ezita sa-ti faci un control. Daca ceri parerea persoanelor din forum, probabil vei primi foarte multe raspunsuri care te vor pune in dificultatea tragerii unei concluzii. Un specialist te poate ajuta (daca ai nevoie), in urma unui control amanuntit, sa afli ce anume se intampla cu mainile tale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.