este sau nu leucemie? | Forumul Medical ROmedic

este sau nu leucemie?

12-11-2008
zelena
Nu este medic/terapeut
zelena
diagnosticul mielom multiplu este defapt leucemie sau intra in aceeasi schema de boli, multumesc
4 comentarii
0
12-11-2008, ora 11:59
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Boli de sange - Mielom multiplu
Este o boala neoplazica a tesutului sanguin, caracterizata prin proliferarea maligna a plasmocitelor si producerea unei cantitati anormale de imunoglobuline. Initial, boala poate debuta sub forma unui plasmocitom solitar, pentru ca mai târziu, sa evolueze fie catre Tumori Multiple (Mielom multiplu), fie catre Plasmocitoza maligna difuza sau chiar catre Leucemii cu plasmocite
0
14-12-2010, ora 17:47
razadesoare
Nu este medic/terapeut
razadesoare
Sufar de mielom multiplu de multi ani, am fost diagnosticata in 2006 in Toronto. In 2007 am facut un transplant de maduva autonomus (propria maduva a fost curata si re-administrata). In urma transplantului am scapat de cancer pentru 2 ani, dear in Ianuarie anul acesta a revenit. Acum sint pe chemoterapie bucala si intravenoasa. Durerile de oase nu au incetat nici o clipa - am avut trei vertebre fracturate (din nimic), 7 coaste rupte, etc.
Vreau sa incurajez pe cei care sufera de aceasta boala- spunindu-le ca sint remedii naturiste care ajuta enorm, in care cred cu toata fiinta - pt ca le-am incercat - si continui sa le iau in paralel cu tratamentul medical (in ciuda faptului ca medicul oncolog nu incurajeaza aceasta). Analizele se fac de 2 ori pe luna - si atita vreme cit rezultatele sint tot mai bune - este clar ca ajuta!
Daca aveti intrebari - postati-le si voi raspunde prompt. Se pare ca boala exista in organismul meu de peste 10 ani - a durat 2 ani pina au gasit sursa rupturilor osoase din nimic, etc. Traiesc in Toronto, Canada iar specialistul meu oncolog este directorul board-ului de MULTIPLE MYELOMA al Canadei.
Curaj tuturor!
0
01-03-2014, ora 21:01
Negrea ionel
Nu este medic/terapeut
Negrea ionel
Am mielom multiplu din decembrie 2007, am facut tratament citostatic intra venos 2 ani, pauza 2ani, dar am mers si pe naturist, momentan sint bine, dar as dori sa stiu mai multe despre medic naturistâ(si anume ce???) va multumesc Sanatate
0
17-07-2014, ora 11:42
Silvia I
Nu este medic/terapeut
Silvia I
Pentru doamna din Toronto.Va rog sa-mi spuneti cateva lucruri.Ce tratament de intretinere faceti? Sotul meu a facut anul trecut 2 autotransplanturi, iar acum la 6 luni de la remisie, partiala, a facut analize si are vsh-ul 110. Doctorita spune ca asta inseamna revenirea bolii.Spuneti-mi si mie cum ati procedat dumneavoastra, ce anume ati mai luat.
Astept un raspuns va rog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tehnologie de editare genetică, folosită pentru tratarea leucemiei avansate, rezistente la tratamentele obiÈ™nuite
  • Terapia STAb-T - un nou tratament pentru leucemia limfoblastică acută T (LAL-T)
  • Un program celular activ doar în timpul dezvoltării fetale previne leucemia
  •