este posibil sa am tulburare bipolara?

06-02-2010
Trytohide
Nu este medic/terapeut
Trytohide
Am fost diagnosticat cu TOC in adolescenta. Nu pot spune ca am avut mari dificultati in anii liceului, dar cand am inceput facultatea am inceput sa am probleme cu anxietatea.
Am avut o relatie cu o persoana care sufera de tulburarea bipolara.Am fost foarte legati unul de celalalt, dar am inceput sa ne facem rau unul celuilalt. Imediat cum s-a intrerupt relatia, am inceput sa am atacuri de panica, seara inainte de culcare am tahicardie sau simt ca ma sufoc, nu mai pot suporta mijloacele de transport in comun/supermarketurile samd pentru ca simt asta. In club ma simteam bine, deoarece alcoolul imi alunga anxietatea.
Ma trezeam in locuri ciudate si ma panicam pentru ca eram departe de casa si nu mai stiam cum sa ajung.
Ce a fost foarte ciudat, este ca de la un timp experimentez schimbari de dispozitie foarte dese si radicale, exact cum avea persoana cu care am fost.
Am fost la psihiatru si am fost diagnosticat doar cu, , tulburare anxioasa, insa imi e teama sa nu sufar si de tulburarea bipolara. Imi este foarte greu sa tin un tratament (mi s-a prescris Spitomin si Stimuloton, precum si eglonyl) deoarece, mai ales in week-end beau, iar uneori obisnuiesc sa fumez iarba. Nu stiu ce sa mai fac, deoarece starile se agraveaza. Leg totul de persoana respectiva.
Stiu ca am TOC, insa fiind o persoana care isi analizeaza destul de mult starile, ma tem sa nu sufar si de tulburarea bipolara. Este posibil? Multumesc anticipat
2 comentarii
0
07-02-2010, ora 18:11
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Nu e tulburare bipolara e anxietate, faptul ca nu puteti tine tratamentul nu poate decat sa agraveze boala.
0
07-02-2010, ora 18:54
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Si eu zic la fel, e tulburare anxioasa, tratata corect, cu pacient receptiv la faptul ca are o suferinta psihica, dar necompliant la tratament si cu adictii periculoase.Nu se poate merge concomitent cu bauturi alcoolice si iarba, dar si cu antidepresive, este o combinatie ineficienta si periculoasa!Aveti mai multa grija cu viata Dumneavoastra!Incercati sa renuntati la a a mai bea si a mai fuma marijuana, nu vedeti cat rau va fac?Pe langa raul pe care vi-l faceti, tulburarea bipolara paleste!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul