erozie col uterin

09-06-2012
mariele
Nu este medic/terapeut
mariele
Buna.
De citeva zile am fost la un consult ginecologic, deoarece simteam un disconfort, mincarimi mici si intepaturi stranii, si ginecologul m-a examinat si mi-a spus ca am o erozie si mi-a luat cultura de pe col care va fi gata saptamina viitoare si imi va mai lua inca o analiza din mai interior dar nu mi-a specificat care (dar cred ca e ca sa verifice daca nu e cancer la colul uterin.)

As vrea sa stiu daca dupa ce mi-a luat cultura de pe col pot aparea eliminari cu putin singe fiindca eu inainte de a-mi lua aceasta analiza aveam doar eliminari albicioase dar dupa analiza a curs putin singe dar in eliminarile pe care le am se mentine putin singe deja de 3 zile.

Mentionez ca eu mergeam la alt medic care e acum in concediu pina pe 18 iunie si nu puteam sa astept pina se va intorce din concediu. Din acest motiv sint ingrijorata fiindca nu stiu daca pot sa am incredere in medicul la care am fost recent.

Si inca daca dupa ce ma tratezi de aceasta erozie pe urma aceasta erozie nu va influenta in vre-un mod asura sarcinii sau a copilului daca voi dori sa fiu mamica.

Si dupa cit timp dupa tratament este recomandat ca sa ramii insarcinata.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
09-06-2012, ora 22:37
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Draga mea, nu-ti putem da un diagnostic doar pe baza acestor indormatii- tb vazute analizele pt babes, cultura, secretie vaginala+ consult ginecologic. Doar asa iti putem spune care este situatia reala si dc te va afecta in viitor in a avea un copil. Daca vrei o second opinion, poti merge la un al medic. Important este ca sa aflii toate informatiile de la doctorul tau, sa ai o relatie deschisa si sa intrebi tot ceea ce nu intelegi. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: