erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

erectie slaba

19-01-2011
mariodarius
Nu este medic/terapeut
mariodarius
Buna ziua, acum o saptamana am incercat sa fac sex cu prietena mea dar am avut o problema, totul a fost ok pana la penetrare, atunci penisul a inceput sa se inmoaie, mentionez k sunt la inceputul vietii sexuale si prietena mea este virgina, cand sunt singur nu am probleme cu erectia, am erectie atunci cand ma uit la un film pt adulti, dimineata, noaptea, cand ma masturbez, eu sunt si mai emotiv asa de felul meu sunt foarte rusinos, ma gandesc k si asta ar fi una din probleme, am vazut tot feluri de tratamente naturiste pe internet dar nu stiu dak sunt bune, daca a mai fost cineva in situatia mea si a rezolvat problema il rog sa imi raspunda..va multumesc, la revedere.
3 comentarii
0
19-01-2011, ora 16:56
gabi077
Nu este medic/terapeut
gabi077
stai linistit. E ceva des intalnit la inceputul vietii sexuale. Acelasi lucru ti se va intampla si cand schimbi partenera.. E posibil... Totul tine de psihicul tau. Nu te grabii sa termini iar daca te simti presat mai bine n-o face cu gandul ca va poate prinde cineva. Daca nu e asta discuta deschis cu partenera ta si fa-o sa inteleaga ca iti trebuie incredere din partea ei si ca ea este multumita de tine. Si cand o sa ai incredere in tine si o sa te simti ca un actor de filme porno vei avea super erectii. marea majoritate trece prin asta. Bafta. Comunicarea e solutia.
0
19-01-2011, ora 19:36
mariodarius
Nu este medic/terapeut
mariodarius
salut, mc pt raspuns, dar nu stiu ce sa mai cred k mi s-a intamplat cu 2 fete diferite, cu prima am fost foarte stresat eram atat de nerabadator sa trec la actiune k nici macar nu am incercat sa ma excit am zis sa trec direct si nu am avut erctie deloc, eram si speriat, insa cu fata asta e altceva, tin foarte mult la ea si nu vreau sa ne certam din cauza asta.m-as distruge de tot dakl m-as certa cu ea din cauza asta, niste prieteni mi-au zis sa iau niste pastile pt erectie dar nici nu vreau sa aud, dak de la varsta asta iau pastile mai tarziu ce fac.
1
21-01-2011, ora 12:16
tamy33
Nu este medic/terapeut
tamy33
buna, mariodarius. cum e ai reusit? daca nu, uite care cred eu ca e treaba. amandoi sunteti virgini, fara experienta sigur si timizi. deja porniti cu un handicap fata de ce vezi tu prin filmele pt adulti, ca pentru viata de zi cu zi nu este nici un handicap, nu poti face cu prietena ta virgina ce vezi pe acolo.desi sunteti timizi parerea mea este ca daca faceti dragoste noaptea lasati macar o lumanarica aprinsa, e si de efect si te si ajuta sa vezi zica-se, (nu-i bagi destele-n ochi), daca e ziua nu stati cu ochi inchisi de rusine.in astfel de monente nu e loc de rusine, prejudecati, retinere. si nu treceti repede la fapte, sarutati-va mult, explorati-va corpurile cu sarutari absolut peste tot, ca macar daca nu si nu, tot sa ramaneti cu o placere. nu stiu cat de mult ati trait voi placerea unui preludiu, dar e foarte placut.si apoi e bine sa inveti de la inceput, cum se fac lucrurile bine. eu cred ca te-ar ajuta mai mult niste articole despre inceputul vieti sexuale, decat filmuletele pt adulti.acolo nu e loc de romantism, preludiu, tandrete.acolo sunt fatpe, tata, fapte.bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •