erectie prematura | Forumul Medical ROmedic

erectie prematura

17-09-2006
Puma
Nu este medic/terapeut
Puma
Cum se poate trata aceasta problema, am 18 ani, dar dupa circa 10 min ejaculez ! Nu este prea repede ? Am facut sex de circa 10 ori pana acum si la fel mi s-a intamlpat mereu. Ce pot face ? Exista vre-un tratament natural pentru a nu fii nevoie sa ma duc la doctor ? Va rog mult de tot sa-mi raspundeti pentru ca nu mai stiu ce sa fac, este un motiv de alarmare sau o sa-mi treaca ! Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
18-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
exista tehnici de auto-control(stop-start) care presupun incetarea stimularii penisului cind simti ca ejacularea se apropie si reluarea stimularii dupa ce senzatia a disparut. Experienta ta sexuala e destu;l de limitata, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, iar 10 minute nu e exagerat de putin...asadar ai toate sansele sa inveti singur sa iti controlezi ejacularea
0
18-09-2006, ora 00:00
Puma
Nu este medic/terapeut
Puma
Va multumesc ptr. raspuns ! Mai am o intrebare daca se poate, de fapt o nelamurire, imi puteti spune unde sa gasesc date despre aceste tehnici de control al ejacularii ? pe internet sau oriunde in alta parte. Va multumesc mult si astept raspunsul dumneavoastra !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: