ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Boli » Boli neurologice

epilepsie

Autor: nonalela Data: 17-05-2006
Am 48 de ani si la varsta vde 10 ani am lesinat prima data asta in urma unei lovituri la picior nu am suportat durerea si am lesinat dar fara spasme ci am cazut intrun somn adanc mi-am revenit am fost dusa la medic ,analize,encefalograma concluzia dezvoltare precoce.Primul ciclu l-am avut la 11 ani.De atunci am mai lesinat dar de fiecare data de la o durere pe care nu o puteam suporta.De doua ori a fost cineva langa mine in rest am lesinat singura,mi-am revenit singura dar nu stiu dupa cat timp .Am inceput sa ma pot controla iar cand simteam ca ma pierd ma intindeam pe jos sa nu cad.In luna ianuarie 2006 am avut diaree cu dureri de burta pe care nu le-am suportat si am lesinat dar totul a fost foarte rapid si nu m-am mai putut controla am cazut si m-am lovit la frunte ,mi-am facut un cucui cat o jumatate de portocala.Am mers la medic si am fost diagnosticata cu epilepsie.Mi-au facut analize,encefalograma dar tomografie nu am facut ca au zis ca nu este necesar ca la encefalograma nu mi-a aparut nimic.Intrebarea mea este :este sau nu epilepsie si daca da ce puteti sa-mi spuneti despre boala mea?

Comentarii / raspunsuri: 4 |

Autor: andree Data: 18-09-2006, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Iti recomand sa iti faci un examen R.M.N. Sanatate!

Autor: muscle Data: 09-03-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
CUMPARA CARTEA PARINTELUI ILARION ARGATU-RASPUNSURI DUHOVNICESTI LA INTREBARILE CREDINCIOSILOR, VEI GASI RASPUNSUL IN EA,O GASESTI LA UNIVERSITATE ,IN BUCURESTI
CAND MERGI SPRE UNIRII ,PE TRORUARUL STANG, E UN MAGAZIN DE PRODUSE BISERICESTI COSTA 8-10 LEI

Autor: bla-bla Data: 29-01-2010, ora 22:37 |  Raporteaza continut inadecvat
buna ,prietenul meu face tratament de la 13 ani ,a cazut la scoala ,sa lovit cu capul de banca.dupa cateva zile a lesinat si-a pierdut constiinta. i sa pus diagnosticul de epilepsie.crizele pe care le face ,( i se zbate ochiul cateva sec) foarte rar odata la cateva luni.la egee pana acu a tot iesit cate ceva,a fost la un bioenergetician,la cateva sedinte .Acu 3 sapt a facut un alt eeg si i sa spus ca e perfect nu se mai vede nimic pt prima data.dar acu 2 zile i sa zbatut din nou ochiul.egeeul se va repeta dupa 6 luni.dar as vrea sa stiu daca se poate renunta la medicamente,sau dupa cat timp.si daca e foarte grav. ms

Autor: bla-bla Data: 01-02-2010, ora 16:49 |  Raporteaza continut inadecvat
buna ,nu stiu,poate nu ati citit ce am scris,ma gand ca aveti de raspuns la foarte multe intrebari ,sau nu gasesc eu raspunsul ,ma scuzati va rog de insistenta,ms

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 69694
Ultimul utilizator: joanacoada
Total mesaje: 144403
Ultimul mesaj: 18-03-2010
58 useri inregistrati;
2870 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
Inapoi Inainte
contacteaza-ne acum!
Detalii
Daca vrei sa incepi acum iti recomadam kitul de start. Iti oferim 25 RON, platim transportul, castigi 30 de puncte cadou si un fard mineral
Economisiti 300 RON
DOAR PENTRU VIZITATORII ROMEDIC
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: