| |
|
|
|
| |
|
Autor: Vladimir |
Data: 25-01-2007 |
|
eu am 19 ani si am inceput sa am crize de epilepsie de la 16 ani crizele nu sunt foarte frecvente la incepu au fost 4 in 2 luni dar pe urma cam 2 pe an si de 8 luni nu am mai avut nici o criza si nici starii ca si cum as intra in criza. intrebarea mea este daca pot sa dau de carnet de conducere in aceste conditii |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 3 |
|
|
Autor: mihaiv |
Data: 27-01-2007, ora 00:00 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Daca aveti epilepsie nu aveti voie sa conduceti niciodata. Trebuie sa mergeti la un medic neurolog pentru investigatii (CT cerebral, EEG) si care sa va prescrie medicamente anticritice pe care le luati toata viata.
Cu stima.
|
|
|
Autor: dr Emmy |
Data: 16-03-2007, ora 00:00 |
|
Vladimir,ar trebui sa precizezi ce fel de crize faceai ,ce tip de epilepsie ai si ce tratament urmezi.Ma bucur ca nu mai faci crize de 8 luni ,este un lucru f bun dar trebuie sa mai ai rabdare .V-a trebui sa treaca o perioada de 3 ani fara nici o creza pt a putea sa spui ca esti bine.Faptul ca in prezent ti se interzice sa conduci un autovehicol ,te protejeaza,pt ca o criza la volan este intotdeauna fatala si catastrofala.Eu te sfatuiesc sa amani pt moment obtinerea carnetului si sa te axezi pe recuperarea sanatatii.Succes!
|
|
|
Autor: alinamarin |
Data: 05-02-2010, ora 13:25 |
|
buna ziua!am si eu o nelamurire,de curand am aflat ca prietenul meu a avut(sau are)epilepsie,el spune ca daca a implinit varsta de 30 ani boala a disparut,este adevarat?are voie sa faca copii,in caz de face o criza eu ce tb sa fac?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc/
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
69233
Ultimul utilizator:
tedyshor
Total mesaje:
143414
Ultimul mesaj:
14-03-2010
1 user inregistrat; 298 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Vrei sa beneficiezi de o consultatie gratuita? 25% reducere la o ecografie abdominala? Dar 1 ECG gratuit? Intra si ia-ti talonul!
MEDICINA INTERNA, ECOGRAFIE, GINECOLOGIE CLUJ
0264.522.255
Aparat diagnostic pentru analiză completă de undă de puls, pentru definirea parametrilor de stiffness arterial şi a presiunii centrale sistolice şi pentru urmărirea terapiei.
Pachete promotionale
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic