ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Boli » Boli neurologice

epilepsia

Autor: Vladimir Data: 25-01-2007
eu am 19 ani si am inceput sa am crize de epilepsie de la 16 ani crizele nu sunt foarte frecvente la incepu au fost 4 in 2 luni dar pe urma cam 2 pe an si de 8 luni nu am mai avut nici o criza si nici starii ca si cum as intra in criza. intrebarea mea este daca pot sa dau de carnet de conducere in aceste conditii

Comentarii / raspunsuri: 3 |

Autor: mihaiv Data: 27-01-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Daca aveti epilepsie nu aveti voie sa conduceti niciodata. Trebuie sa mergeti la un medic neurolog pentru investigatii (CT cerebral, EEG) si care sa va prescrie medicamente anticritice pe care le luati toata viata.
Cu stima.

Autor: dr Emmy Data: 16-03-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Vladimir,ar trebui sa precizezi ce fel de crize faceai ,ce tip de epilepsie ai si ce tratament urmezi.Ma bucur ca nu mai faci crize de 8 luni ,este un lucru f bun dar trebuie sa mai ai rabdare .V-a trebui sa treaca o perioada de 3 ani fara nici o creza pt a putea sa spui ca esti bine.Faptul ca in prezent ti se interzice sa conduci un autovehicol ,te protejeaza,pt ca o criza la volan este intotdeauna fatala si catastrofala.Eu te sfatuiesc sa amani pt moment obtinerea carnetului si sa te axezi pe recuperarea sanatatii.Succes!

Autor: alinamarin Data: 05-02-2010, ora 13:25 |  Raporteaza continut inadecvat
buna ziua!am si eu o nelamurire,de curand am aflat ca prietenul meu a avut(sau are)epilepsie,el spune ca daca a implinit varsta de 30 ani boala a disparut,este adevarat?are voie sa faca copii,in caz de face o criza eu ce tb sa fac?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc/

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 69233
Ultimul utilizator: tedyshor
Total mesaje: 143414
Ultimul mesaj: 14-03-2010
1 user inregistrat;
298 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Vrei sa beneficiezi de o consultatie gratuita? 25% reducere la o ecografie abdominala? Dar 1 ECG gratuit? Intra si ia-ti talonul!
MEDICINA INTERNA, ECOGRAFIE, GINECOLOGIE CLUJ
Inapoi Inainte
0264.522.255
Detalii
Aparat diagnostic pentru analiză completă de undă de puls, pentru definirea parametrilor de stiffness arterial şi a presiunii centrale sistolice şi pentru urmărirea terapiei.
Pachete promotionale
TENSIOMED KFT UNGARIA
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: