entorsa tibiotarsiana dreapta

09-08-2007
SamanthaSam
Nu este medic/terapeut
SamanthaSam
in luna iunie am suferit o entorsa la glezna dreapta.am fost la un doctor ortoped si mi-a prescris tratament cu lioton gel, fastum gel, celebrex, mi-a spus sa stau in pat cu piciorul in sus 1-2 saptamani, o perioada de 6 saptamani fara efort deoarece a spus ca am avut o entorsa destul de serioasa, dar nu mi-a spus gradul acesteia. am urmat acest tratament...am stat in pat o saptamana dupa care mi-am reinceput viata de zi cu zi( stat in picioare, mers) acum dupa aproape o luna jumatate tot simt o durere atunci cand stau in picioare, cand merg si nu stiu ce sa fac...imi simt glezna blocata...greoaie fata de cealalta care este sanatoasa... CE SA FAC sa imi dispara durerea? va rog AJUTATI-MA va multumesc
2 comentarii
0
16-08-2007, ora 00:00
Andrei.
Nu este medic/terapeut
Andrei.
Buna Amalia, te sfatuiesc sa ajungi la un control la Institutul de Medicina Sportiva, acolo sunt specialisti in asa ceva!
0
02-03-2008, ora 00:00
dana.dana
Nu este medic/terapeut
dana.dana
e tardiv raspunsul, dar pentru cei care se vor mai confrunta cu asa ceva: mie mi-a fost de un real folos ketospray 10% (e de 4 ori mai concentrat decat fastum gel) si aulin 2 tb/zi 3 zile (cum am probleme cu stomcacul nu suport alte antiinflamatorii). celebrexul, mi-a zis reumatologul, se da doar in afectiuni cronice, nu in cele acute si in plus are risc mare de accidente trombotice!
dar, cel mai bine e sa va duceti la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.