entorsa glezna (ruptura de ligamente)

26-03-2011
ruseionut
Nu este medic/terapeut
ruseionut
Buna dimineata,

Din nefericire am suferit o entrosa a gleznei. Acum 2 saptamani am jucat fotbat (aprox. 3 ore) pe bitum iar a doua zi am simtit o durere suportabila la nivelul tibiilor si a gleznelor.
In urma cu 3 zile la locul de munca din intamplare am alunecat suferind o entorsa la glezna dreapta. Am fost la spitalul de urgenta (acolo un medic foarte sictirit poate dupa o zi grea de munca si de stat la barfe) s-a uitat putin la piciorul meu fara a pune mana pe el dupa care a spus sa merg sa imi puna o atela.
Ieri am fost la un cabinet particular unde medicul a ramas surprins de modul in care mi-a fost pusa atela si de calitatea acesteia. Medicul privat s-a uitat la piciorul meu "a tras" putin de el spunandu-mi ca am o entorsa si ruptura de ligamente. Acesta mi-a dat o orteza ( http://www.orteze.ro/client/products/1244618090.jpg ) spunandu-mi sa stau acasa cu piciorul putin ridicat si cu gheata.
Ce alt ceva as putea sa mai fac pentru a grabi vindecarea ligamentelor (mentionez ca am dureri si simt o senzatie de arsura la nivelul gleznei)

Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.