fetita 1 an si 2 luni... diagonsticata cu enterocolita

24-02-2012
mihaela iliut
Nu este medic/terapeut
mihaela iliut
Buna ziua
Am o fetita de 1 an si 2 luni care a fost dignosticata cu enterocolita acuta la spitalul de pediatrie i-a fost administrata cu perfuzie si a primit tratament humana elektrolitik, hidrasec si biotic, asta a fost dumineca seara. Luni dimineata am fost la medicul de familie care a zis ca are rosu in gat si ne-a prescris augmentin, eurespal si ibalgin. Acuma, medicul de la spital a zi sa nu-i dam nici un fel de sirop de tuse sau alt fel de sirop sa nu-i ampilificam diareea si nici antibiotic, asa ca va dati seama ca nu am luat tratamentul prescris de medicul de familie si am facut programare la pediatru care ne-e primit miercuri si care a zis ca fetita are otita si bronsita ca atare ne-a prescris vibrocil, fluimucil, solutie mandel, otis si in caz de febra peste 38 panadol baby. am respectat ce ne-a prescris pediatra cu exceptia fluimucilului pentru ca la 10 min dupa ce il administarm facea scaune apoase, i-am administrat de doua ori si gata. Astazi este vineri fetita inca tuseste, nu f tare, si are scaune destul de moi si dese, aproximativ 4/zi. Ce ma sfatuiti sa fac. Luni merg iarasi la pediatru dar pana tunci.? A.. mananca regim si acum am facut ceai de menta si am pus in el un plic de smecta. sa i-l dau sau nu?
Va multumesc,
Cu respect, Mihaela Iliut
4 comentarii
0
24-02-2012, ora 17:45
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
da, ii puteti da ceai de menta si pliculetul cu smecta.
ca alimentatie...orez fiert in apa cu putina sare si morcov fiert
aveti grija s-o hidrata-ti un sfat..incercati sa urmati sfaturile unui singur medic in cresterea fetitei, daca veti consulta 10 doctori, fiecare are o alta indicatie.
sanatate si vesti bune sa avem.
0
24-02-2012, ora 17:48
mihaela iliut
Nu este medic/terapeut
mihaela iliut
Va multumesc pentru raspuns. Incercam sa urmam sfaturile d-nei pediatru, dar trebuia sa mergem la pital, era dumineca. Sper sa se rezolve in scurt timp. Sanatate multa
0
24-02-2012, ora 19:28
diana alessia
Nu este medic/terapeut
diana alessia
pt tuse, bronsita, de ce nu incercati cu aerosoli? este o solutie cu un rezultat f bun ! eu ii mai dadeam fetei mele si cateva lingurite de ceai din coji de ceapa pt a ajuta la desprinderea mucozitatilor de pe gatut, astfel ati mai reduce din atatea siropuri si alte medicamentatii. si din cele auzite de la alte prietene mamici, rezultate de la humana elektrolyt apar in 2-3 zile, trebuie administrat in cantitatea prescrisa de medic.
si va recomand sa mergeti la un doctor ORL'ist pt un consult general, el ar sti ce tratamnet ar fi cel mai bun.(referitor la otita)
si daca tot aveti un tratament prescris, de ce mai adaugati d'voastra si ceva in plus? (smecta)
sanatate !
0
28-02-2012, ora 11:42
mihaela iliut
Nu este medic/terapeut
mihaela iliut
Multumesc pentru sfaturi. Problema a fost rezolvata, am fost luni la pediatru si fetita nu mai are nimic. A scazut putin in greutate dar asta se recupereaza. Problema scaunelor moi am rezolvat-o pana la urma in 2 zile cu smecta (un pliculet in 150 ml ceai de menta baut pe parcursul unei zile), iar tusea cu solutie mande si 3-4 doze de fluimucil.
Sanatate multa va doresc si voua.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratament enterocolită copii
  •