eliminare mucus + sange

06-12-2006
bibiy_21
Nu este medic/terapeut
bibiy_21
buna, problema mea e urmatoarea: azi dimineata m-am deranjat la stomac ( desi in general sunt mai mult constipata decat am scaun normal ), iar pe seara am observat ca elimin un fel de mucus cu sange ( doar acest mucus, fara scaun ). precizez ca am urmat saptamana trecuta 7 zile de tratament cu augmentin (luni -> duminica) (2 tablete de 1gr pe zi ) pentru o raceala puternica. sa fie din cauza acestui tratament medicamentos? sunt ingrijorata... am avut in familie caz de cancer la colon. ce medic ma sfatuiti sa consult?
2 comentarii
0
07-12-2006, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Medicul de familie trebuie sa stie mai bine, dar mergeti neaparat la el.
S-ar putea sa nu fie grav, dar mai bine faceti investigatii ca sa va linistiti. Va va da probabil de facut o colonoscopie, nu intrati in panica, indiferent ce ar fi, daca este luat din pripa se vindeca, multa sanatate!
0
06-09-2014, ora 07:36
NotSure
Nu este medic/terapeut
NotSure
Buna ziua, am avut si eu aceeasi problema, am eliminat doar mucus cu sange fara scaun tot elimin de 2 zile si nu stiu ce sa fac ce sa mananc, pana marti cand va veni medicul meu la serviciu si pana imi va da trimitere undeva sau pana reusesc eu sa gasesc o programare la un medic gastroentererolog bun care poate dura si 2 luni spuneti-mi va rog urgent cam ce as putea sa iau sau sa mananc incat sa opresc eliminarea mucoasei. Sunt disperata, va rog un raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici