efect advers POSTINOR sau...?

10-11-2014
Caill_oux
Nu este medic/terapeut
Caill_oux
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema de mai jos.

In luna septembrie, am avut un contact sexual neprotejat si am luat postinor. Contactul s-a produs cam la 5 zile dupa terminarea menstruatiei. In urma adminitrarii pastilei, dupa 5 zile, am avut o scurgere maronie, urmand ca apoi sa mi se porneasca acea 'menstruatie falsa' despre care scria in prospect.

Urmatorul ciclu l-am avut luna urmatoare, in octombrie pe 23, care a venit regulat, dupa acea 'menstruatie falsa' in urma adiministrarii POSTINOR.

Suntem in luna noiembrie, si in preajma ovulatiei, am o scurgere maronie de vreo 3 zile. Aceasta a devenit mai abundenta in urma unui contact sexual - riscurile unei sarcini se exclud. Practic, sunt primele semne pre-menstruatie. Mentionez ca urmatoarea menstruatie ar trebuie sa vina in 23 noiembrie, conform ultimului ciclu - am un ciclu regulat la 30 de zile, care ma tine aprox 10 zile (primele 3 zile sunt scurgeri inchise, dupa care incepe menstruatia propriu-zisa).

Intrebarea mea este: se poate ca aceasta scurgere maronie sa fie iarasi efectul advers al pilulei POSTINOR (aceasta a fost administrata in septembrie), sau sa fie de alta natura? Repet, vine mai abundent in urma unui contact sexual. Mentionez ca ciclul ar trebui sa vina in 23 noiembrie, raportat la ultimul ciclu indus de POSTINOR. In urma unui control ginecologic efectuat in urma cu 2 luni mi s-au depistat ovare microchistice, chisturi f mici, functionale, care nu necesitata neaparat tratament. Alte probleme ginecologice nu au fost.

In asteptarea unui raspuns din partea dumneavoatra, va multumesc pentru timpul acordat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul