eczema

16-07-2008
teo71
Nu este medic/terapeut
teo71
Diagnosticul pus la baietelul meu de 4 ani a fost de eczema atopica, a inceput mai pregnant din iarna sa-i apara niste bubite, pete pe diferite parti ale corpului, care dupa investigatii indelungate(analize medicale complete, exudate), tratamente cu antibiotic conform antibiogramei pt streptococi si stafilococi(pneumonie, auriu) si tratament continuu cu xyzal, elocom, ketof, apar si dispar, fiind mai intensa aparitia sau mai putin, inca nu stim cauzele, probabil, caldura, praf, alimente, baietelul transpira in timpul somnului si atunci am observat ca se scarpina, pt.transpiratie am urmat curele cu vigantol si Ca in lunile cu R, m-ar interesa si parerea unui alt medic specialist, va multumesc.
1 comentarii
0
19-02-2009, ora 21:57
miha_pinkcat
Nu este medic/terapeut
miha_pinkcat
schimba si samponul si balsamul de rufe...poate fi alergic copilul si la asa ceva...eu i-am facut fetitei mele imunograma si i-a iesit Ig E de 3 ori mai mare...am dus-o la un dr bun care i-a dat singulair, se da pe baza de reteta gratuita de catre dr. de familie dar doar in urma consultarii unui medic specialist...acum vad ca nu mai am probleme cu ea. oricum si fata mea e alergica la multe, dar in special la muscaturi de insecte si la caldura din vara cand imi face bubitze de la transpiratie.deci schimba samponul si balsamul.multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul