e boala de piele?

08-09-2009
andreutza_211
Nu este medic/terapeut
andreutza_211
baiatul meu are 3luni jumate si a avut o problema a inceput sa se inroseasca in jurul gurii dupa care a inceput sa faca rani si sa i se usuce pielea dupa care incepea sa se cojeasca avea pielea ca solzisorii de peste dupa care s-a extins pe buze, fata, ochi, la ureche di dupa ureche, m-am internat cu el in spital a facut antibiotice si l-am dat cu o crema pe fata si acum i-a trecut.dupa toate astea a inceput sa i se duca pielea de pe maini si tot corpul piciorusele sunt aspre, si are multe bubite rosii.am fost la dermatolog si mi-a zis ca a luat un microb dar nici ea nu stia ce are si ce sa zica doctorul pediatru mi-a spus ca are ba micoza ba exema ba dermatita ba a luat un microb de undeva.va rog sa ma ajutati ca nimeni nu imi spune nimic nu vreau sa vad ca mai tarziu va face din nou sau poate fii mai grav.am nevoie de ajutor!!!!sunt disperata!!
4 comentarii
0
08-09-2009, ora 11:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ati facut din pacate greseala care o fac cei mai multi la afectiunile de piele si anume sa suprimati boala cu ajutorul medicamentelor.
Orice boala de piele suprimata in aceste fel este agravata, datorita faptului ca prin boala de piele organismul de fapt doreste sa se detoxifieze si arata ca este intoxicat si cand intrerupeti acest proces cu medicamente apar daune si mai mari. Mai ales in urma la antibiotice care toxifiaza intregul corp distrugand
floara intestinala si deci bacteriile folositoare organsismului.

Afectiunea secundara nu vine deci de la nici un microb ci de la tratamentul gresit si suprimeara primei afectiuni, iar daca apar microbi sunt numai urmarea tratamentelor si nu cauza boli.

Singura posibilitate de a ajuta cu competenta copilului este sa consultati un medic homeopat cu experienta si in plus sa evitati in urmatoarele luni orice tratamente cu medicamente chimice daca nu doriti agravare si mai mare.
Mergeti deci cat mai repede la un medic homeopat cu experienta care face homeopatia clasica (am postat pe aici nume, cautati).
0
10-09-2009, ora 00:11
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Andreutza sa stii ca pe copii, pe oameni in general ii imbolnaveste numai si numai ceea ce mananca in marea majoritate a cazurilor sau ceea ce nu mananca adica boli cauzate de carente alimentare dar astea sunt mai rare si se corecteaza usor !

Bolile de piele sunt expresia a unui ficat care nu merge bine si asta probabil din cauza unei disfunctii mostenite plus o alimentatie peste posibilitatile reale de prelucrare ale ficatului ! Deci cunoscand acestea si presupunand ca alaptati la san inseamna ca trebuie sa adoptati o alimentatie care sa protejeze ficatul propriu si pe al bebelusului !..Se elimina intai toate toxicele daca exista ( cafea, tutun, alcool ), mezelurile, prajeli ( rantasul ), afumaturi, grasimi ( unt, untura, smantana, branza grasa ), cam toate produsele industrializate si cu conservanti...plus toate cele care stiti ca nu va fac bine ! :) In plus se beau ceaiuri hepatoprotectoare ( armurariu, galbenele, papadie ) iar copilului i se poate da ceaiul Digestie usoara de la fares !
Ca regula generala privind alimentele recomandate, o mama care are copilul bolnav ( indiferent ca are rosu in gat, alergie sau altceva ) si alapteaza trebuie sa manance DOAR acele alimente pe care i le-ar putea da si bebelusului ca atare !

Daca aplicati aceste sfaturi o sa vedeti ca simptomele vor disparea incet incet ! Faptul ca nu i s-a putut pune un diagnostic cert este un semn bun inseamna ca este doar o reactie mai exagerata a organismului la ceva anume..cum v-am explicat mai sus !

Va doresc multa sanatate !
0
10-09-2009, ora 12:13
andreutza_211
Nu este medic/terapeut
andreutza_211
bebe papa numai lapte praf milumil doar atat ianainte sa se intample asa ceva i-am dat un pic de babana ciobita si iaurt cu fructe si simplu dar f putin
0
10-09-2009, ora 21:49
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Buna seara !

Cred ca sunt putin depasit de situatie, eu stiam ca laptele praf se da eventual in completarea celui natural daca este insuficient, dar nu in locul lui ! In cazul acesta trebuie sa intrebati firmele respective milupa, danone sau care sant ele ce au pus in respectivele produse ! Totusi nu cred ca e vorba de laptele praf, nu ca acesta ar fii f sanatos, nu este, dar efectele sale sunt mai greu cuantificabile altfel s-ar putea cere daune firmei respective ! Iar daca i-ati dat dintr-un iaurt care nu avea specificat pe cutie ca este bun si pt sugari ati facut-o pe propriul risc !..Ar trebui sa stiti ca la fabricarea iaurturilor cu fructe nu se astepta Scufita - Rosie sa vina la poarta fabricii cu cosuletul de fragute si mure..se folosesc gemuri stricate, expirate, nevandute, se mai adauga o lopata de prafuri ( conservanti, arome identic naturale.. ), poate o colonie de bacterii ( cine stie de care si de unde ) si..e gata iaurtul ! Mai bine ii dati lapte acru ! :)

Nu stiu daca e posibil dar parerea mea este sa incercati sa va reactivati lactatia ca sa nu aveti mai tarziu probleme si cu imunitatea ! In rest aceleasi sfaturi de alimentatie ca si pt Rianna ( sucuri de fructe.. )

Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Acupunctura ar putea trata afecțiunile dermatologice
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  • De ce mă mănâncă pielea? (cauzele pruritului)
  •