dureri torace anterior-posterior

18-05-2008
Roxana_Gh
Nu este medic/terapeut
Roxana_Gh
Buna seara, va scriu in speranta ca cineva imi poate da o sugestie (cat de mica)...am impresia ca nu mi-am pledat suficient de bine cauza, am fost tot pasata de la un specialist la altul, suspectata de boli pe care nu le aveam, investigatii infundate din lipsa de bani (pentru a continua cu alte piste) si oarecum sunt sigura ca nu am cine stie ce boala grava sau rara...
acuzele mele sunt urmatoarele - dureri care pornesc de sub axila stanga si continua pe latura stanga a sanului stang spre ipohondru stang (sub san), uneori mai resimt dureri si posterior in aproximativ aceeasi zona (intepatura, arsura, junghi). Ma tin cateva zile, apoi ma lasa (o saptamana), acum au reinceput. Mai am si dureri moderate (insa uneori chiar violente -vii) in picioare si maini (mai debgraba musculare, decat articulare, e mai greu de spus in cazul meu pentru ca sunt slaba). In plus am dureri in gat (nod in gat si durere mai sus de gropita gatului), afte pe cerul gurii si mai multe vezicule pe amigdala dreapta. Stare subfebrila (uneori pana la 37, 2-3-4). Analizele arata o hipereozinofilie.
Problemele mele au debutat acum 2 ani (dureri musculare, afte, raceli frecvente, hipereozinofilie), incepand din iarna pana in luna mai mi-am tot adminsitrat antibiotice (anul acesta vreo 3 cure ultima cu Gentamicin injectii). Factorul reumatoid la analize repetate a iesit totdeauna negativ. Ultimul ASLO a fost de asemenea negativ.
Este posibila o infectie bacteriana in gat netratata corespunzator sau complet care sa dea dureri musculare (reumatism articular- fara factor reumatoid pozitiv), tulburari de ritm cardiac, dureri de torace? Alte posibile diagnostice - angina pectorala? pleurezita? infectie streptococica? dureri in partea stanga mai poate fi si de la splina? (la ultima ecografie - decembrie anul trecut - splina arata bine).
ce investigatii imi sugerati sa fac? ca sa dau de capatul "bolii"? durerea de torace e destul de suparatoare, mai ales ca ma tine din ce in ce mai bine si cel mai stresant e ca nici macar nu situ ce ma doare? (nemaivorbind de faptul ca as vrea sa stiu si ce trbuie sa fac).
Va multumesc anticipat.
5 comentarii
0
19-05-2008, ora 00:00
Roxana_Gh
Nu este medic/terapeut
Roxana_Gh
noi amanunte - m-a durut destul de tare duminica seara (cu intepaturi in spate), dimineata am fost ok, de asemenea pe parcursul zilei, durerea a revenit pe la 11 seara, stand in fotoliu si urmarind un film "cuminte" ma tine si acum 1.18 AM - se exclude astfel o posibila boala de inima? Nu-mi prea ajunge aer, durerea s-a acutizat cand am incercat sa fumez o tigara (ma las de fumat de vreo 2 saptamani), apoi a migrat in jos spre splina, e focalizata la curbura sanului (stang), cu arsura-intepatura in spate si iradiaza in jos spre abdomenul superior.
0
20-05-2008, ora 00:00
68cris
Nu este medic/terapeut
68cris
cred ca ar trebuii sa faci si o mamografie sa nu fie ceva la san un nodul cat de mic de orice natura ar fi el poate da asemenea simtome. mult succes.
0
20-05-2008, ora 00:00
Roxana_Gh
Nu este medic/terapeut
Roxana_Gh
am facut o ecografie la san in decembrie anul trecut si mi-a palpat de curand medicul endocrinolog sanii, spre deosebire de anul trecut cand aveam displazie mamara, acum sunt bine... mamografie la 29 de ani? mi se tot spune ca e devreme...
0
12-09-2009, ora 11:30
alexiaiuli
Nu este medic/terapeut
alexiaiuli
Roxana si eu am cam de 2 ani aceleasi simptome.Am verificat inima, plamani, ficat, rinichi cam tot.
Nu am gasit nimic si simptomele sunt suparatoare.Vrei sa vorbim?-
0
24-08-2013, ora 13:16
prd-adina
Nu este medic/terapeut
prd-adina
Roxana_Gh, alexiaiuli si eu am aceleasi simptome.am verif. amanuntit.+ bani cheltuiti.nimic...as vrea sa iau legatura cu voi...poate dupa ceva ani ati descoperit de ce anume suferiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici