dureri si arsuri anale!

05-02-2009
provision
Nu este medic/terapeut
provision
Nu stiu daca sunt hermoroizi interni fisuri anale, criptita, proctita sau altceva mai grav pt ca nu am fost la un chirurg! Am avut o criza din asta cu dureri si arsuri inainte de craciun si acu la o luna iar, si nu prea-mi dau seama de la ce! Adica am eu ceva probleme cu scaunul...mai precis nu am scaun in fiecare zi cateodata...Nici cu regimul nu prea ma impac...Nu prea am rabdare sa ma mai dau nici cu unguentele astea pe care le-am incercat dar care n-au avut o eficienta prea rapida.In vara anului trecut am avut o fisura in urma unei constipatii mai mari...Poate fi totul de la acest lucru?
3 comentarii
0
06-02-2009, ora 08:49
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
E chiar greu sa stiu ce ai asa...pe neve.Pot fi intr-adevar hemoroizi, constipatia e clar un factor favorizant.Dar nici fisurile si complicatiile lor nu sin t excluse.Mergi neaparat la chirurg, lasa rusinea la o parte, fiindca poti face complicatii si tot acolo ajungi, dar atunci nu mai scapi cu un simplu unguent sau supozitoare, intri direct la cutit.Si neaparat sa rezolvi cu constipatia, ca aici e de fapt buba.
0
21-02-2009, ora 17:17
trayan
Nu este medic/terapeut
trayan
Eu v as recomanda sa consultati un specialist, deoarece bolile colonului sunt perverse si de obicei se descopera in faze avansate.Un semn de alarma este sangerarea in scun care poate fi considerata prima simptoma a tumorilor intestinale.Sanatate.
0
01-04-2009, ora 13:16
provision
Nu este medic/terapeut
provision
deja sunt 4 luni de cand am scris aici despre problema mea!Am fost intre timp la un medic chirurg care mi-a prescris Detralex si un preparat crema cu heparina, lanolina, tetraciclina, vaselina si anestezina!Am inceput tratamentul cu aceasta crema de abia pe 24.03.pt ca am gasit f greu aceasta heparina[deci de 9 zile]!Parca m-am simtit mai bine in primele 5 zile dar astazi dupa un drum cu masina pe un asfalt facut praf de gropi iar mi-au aparut acele dureri sub forma de arsura de nu stiu ce sa mai cred!Consultatia facuta a fost prin tuseu rectal si din ce am mai povestit eu la doctorita nu mi-a spus un diagnostic clar!Mi-a zis sa merg la control peste o luna.Dupa schema asta de tratament poate fi vorba de fisura de anul trecut?Atunci a fost cu sangerare dar acum nu, si durerea este cam localizata spre partea posterioara, cel putin asa o simt[pe aceeasi directie cu coloana, daca pot sa ma exprim asa]
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •