dureri scurte si foarte puternice intre stomac si anus

08-01-2010
green22
Nu este medic/terapeut
green22
Buna ziua. De cateva luni uneori simt niste dureri, ca niste linii sau ca niste taieturi. Durerile sunt atat de puternice inct de multe ori sar de pe scaun, dar nu am in fiecare saptamana.Acum 6 luni am fost depistat cu o fisura anala, dar doctora mi-a spus ca era aproape vindecata. Si daca nu mananc foarte des ma doare stomaccul cand mi-e foame. Din cauza asta mananc des pe la 12-1 noaptea pentru ca altfel nu pot dormi.Am si reflux gastric si asta cred ca e una din cauzele pentru care ma doare gatul in fiecare dimineata(am si sinuzita).

Am probleme cu plamanii si am fost internat la Marius Nasta la copii( am 16 ani) si acolo imi dadeau 10 pastile deodata(prednison si hidrazida, cu toate ca nu aveam TBC plus vitamine). Cred ca pastilele sunt una din cauzele problemelor mele cu stomacul. Acum iau Omez, dar tot ma ustura gatul si imi vine si mancare inapoi uneori.

Nu stiu ce sa mai fac si la ce doctori sa ma mai duc. Parca e din ce in ce mai rau, oricate pastile as lua.
3 comentarii
0
08-01-2010, ora 18:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut,

Ţi-aş recomanda să consulţi un medic gastroenterolog, dar eşti prea dezamăgit de alopatie...consultă un medic homeopat, te poate ajuta enorm de mult!
Îţi las datele de contact ale unui astfel de medic, dar prin intermediul unui mesajj privat (mesajele private le poţi citi, accesând secţiunea Logare membrii (din dreapta ta, cum stai în faţa computerului, sau din stânga constituţională) - click pe Modificaţi profilul dvs.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
09-01-2010, ora 23:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista multe remedii f., eficace pt. astfel de fisuri. Durerile pe care le ai arata insa deja o infectie de la ele...
0
10-01-2010, ora 11:07
green22
Nu este medic/terapeut
green22
Si ce ar trebui sa fac? O sa imi fac o programare la un medic gastroenterolog. Credeti ca ma poate ajuta in privinta asta? Trebuie sa iau antibiotice? Am luat foarte multe in ultima vreme si nu prea as vrea sa mai iau, iar durerile nu sunt intr-un singur punct, le simt ca o linie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  •