dureri retrosternale

18-04-2007
Doinitza
Nu este medic/terapeut
Doinitza
Buna ziua!
Daca exisa cineva care m-ar putea ajuta. de circa 5-6 luni, am niste dureri ciudate care nu-mi dau pace... ma doare in capul piepului, intre sani, sau sub sani, in "epigastru" (nu stiu daca folosesc corect termenul..) De asemenea, aceste dureri, care se pot descrie ca o apasare, o jena, sunt insotite de niste junghiuri in partea stanga, in zona sanului, in... diverse puncte, dar toate in zona sanului stang... mentionez ca un astfel de junghi a fost asa de puternic, incat m-a trezit noaptea din somn...am facut control cardiologic, EKG si radiografie pulmonara, si ecografie la inima... din parerile doctorilor cardiologi, nu pare a fi o problema cu inima.
2 comentarii
0
21-04-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Un examen EKG normal nu exclude cauza cardiaca a unei dureri retrosternale. Trebuie facut Test de provocare cu dipiridamol sau test de efort, monitorizare EKG Holter 24 h, Scintigrama miocardica.
0
21-04-2007, ora 00:00
Doinitza
Nu este medic/terapeut
Doinitza
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Controlul cardiologic l-am facut la spitalul Sf. Ioan, control care a inclus EKG si ecografie la inima. Domnul doctor a spus ca nu e nevoie de test de efort, cauza durerilor mele trebuind cautata in alta parte. Credeti ca este nevoie totusi sa merg si in alta parte, sa aprofundez investigatiile cu testele mentionate de Dvs? Va multumesc pentru raspuns inca o data!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici