dureri puternice de spate in timpul sarcinii

23-04-2013
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
Buna ziua din nou:)
tocmai am aflat ca voi deveni mamica si suntem super fericiti. Problema este ca de vreo 2-3 zile am niste dureri de spate ingrozitoare.dupa calculele mele ar trebuie sa fiu in 4-5 saptamani.am sunat si am vb cu dr. dar m-a programat tocmai la sfarsitul luni mai pentru analiza sange+urina si consultatie..este normal sa ai dureri de spate atat de mari cand sarcina este atat de mica?...eu am avut dureri de spate in trecut, fara a li se identifica precis cauza si vad ca acum au revenit... nu pot spune exact daca sunt ca cele din trecuit sau din cauza sarcinei...nu pot face diferenta.si mai am niste crampe-(nu as spune ca sunt dureri), ca o presiune pe ovare.este normal?.sunt putin speriata..:(.la mine istoria medicala este mai lunga si chiar inainte de a ramanae insarcinata eram in mijlocul unor investigatii uro-dinamice (urologice-nu stiu exact cum se numesc in ro.) Pot fi aceste crampe-presiune pe care le simt de la eventuale complicatii urologice? Pot afecta bebele ala mic pe care ni-l dorim cu ardoare?
multumesc anticipat.

Cu stima
o viitoare mamica super-fericita:)
3 comentarii
0
24-04-2013, ora 15:12
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Durerile pe care le prezentati pot fi datorate si unor contractii uterine pe sarcina, dar nu este exclus ca antecedentele dvs urologice sa se asocieze sarcinii si sa se manifeste sub aceasta forma. Va recomandam sa va prezentati cat mai repede la un medic ginecolog la un control pentru a indeparta orice riscurile in evolutia sarcinii.

O zi frumoasa!
0
24-04-2013, ora 22:17
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
va multumesc pentru raspuns. din pacate sunt programat aici la medic abia in sapt. 9, ca asa este aici:(...am sa ajung in tara peste 1 saptamana si am sa merg la un consult de specialitate. As dori sa stiu ce analize medicale trebuie facute la inceputul sarcinii?...
multumesc anticipat.
cu stima
0
06-08-2013, ora 15:58
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
pana la urma durerile de spate de la inceputul sarcinii s-au dovedit a fi dureri cauzate de intinderea ligamentelor...acum la aproape 5 luni am dureri de spate cauzate de marirea sarcinii care apasa pe oasele bazinului si pentru care am inceput fizioterapie-la recomandarea medicului..

topic inchis.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: durerea de spate in timpul sarcinii

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de spate în sarcină
  • Durerea de spate în timpul sarcinii
  •