dureri puternice de cap

12-01-2010
adriana ionescu
Nu este medic/terapeut
adriana ionescu
buna ziua! va rog frumos sa-mi raspunda s mie cineva...am mare nevoie de un raspuns.mama mea are 52 de ani este hipertensiva gr3 si ia tratament ptr HTA.de cateva saptamani are dureri puternice de cap s intr-o seara s-a trezit cu mana amortita si jumatate din gura.a mers la medici a luat niste pastile ptr cap dar amorrteala nu trece.va rog sa ma sfatuiti c sa fac.specific, ea nu este in tara s acolo unde e nu are asigurare medicala.c ma sfatuiti sa o aduc in tara...?este ceva grav???.in urma cu 9 ani a fost operata la cap ptr un hematom.va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
12-01-2010, ora 15:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In generel la HTA doctorii dau betablocheri care reduc randamentul inimii. Caest lucru duce in mod automat la reducerea alimentarii cu sange a corpului, in special a capului si extremitatilor si acest lucru poate fi f. daunator pt. anumiti oameni cu probleme circulatorii la cap sau cu inima mai slaba.
Alte medicamente standard date de doctori la HTA sunt inhibatori ACE (o substanta similara cu cea dintr-o otrava de sarpe) care dilateaza fortat arteriile si deregleaza calciul ionic la nivel de celula.
Cu alte cuvinte de la aceste medicamente se ajunge din lac in put in f. multe cazuri.
O solutie ar fi eliminarea treptata a acestore medicamente si inlocuirea lor cu remedii naturiste sau homeopate care se gasesc in orice tara pentru a vedea daca acestea sunt cauza.

In 99, 9% in astfel de cazuri de tratamente recente HTA apar astfel de probleme de la medicamentatia nociva. Aceste medicamente trateaza in plus ceva care nu are nici nimic de a face cu cauza hipertensiunii arteriale.

Dragi medici si pacienti, invatati odata :
Cauza la HTA esentiala este functionearea slabita sau defectuoasa a rinichilor care filtreaza sangele.
cand acestia sunt infundati se mareste presiunea in arterii, la fel ca si intr-un furtun in care o pompa
pomzeaza un lichid. La ideea de a reduce randamentul pompei sau a mari diametrul furtunului nu vine nici
un mecani din lume, oricat de neinstruit. Acesta curata filtrul si gata cu problema.
Infundarea rinichilor are in cele mai des cazuri nu o cauza mecanica si una pur emotionala: de la tristete si suparare se reduce randamentul lor pur si simplu, caci rinichii sunt organel direct legate de emotiile noastre. HTA apare cel mai des dupa decese in familie si suparari bruste. Intrebati pacientii si veti vedea ca asa e... Numai dati betablocheri si inhibitori ACE caci acestea distrug inima si vasele sanguine si nu fac decat sa aduceti pacientii intr-un stadiu si mai rau.
0
12-01-2010, ora 16:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Prin rinichi trece pe minut 1, 5 litrii de sange, pe ora trece toata cantitatea de sange de 15 ori, pe zi trec 1800 litri de sange prin rinichi.
Ma mira cum de doctorii ignora acest organ de decenii intregi si se iau la HTA numai dupa ce au fost invatati de industria farmaceutica - de a da betablocheri si inhibatori ACE -care bineinteles ca nu are nici un interes sa vindece una din cele mai des intalnite boli moderne.
Daca un mecanic ar veni pe ideea sa reduca tensiunea cu care este alimentata o pompa de lichide al carui filtru s.ar infunda si-ar pierde serviciul in timp record.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.