dureri partea stanga sub coaste

04-09-2010
razasul
Nu este medic/terapeut
razasul
buna ziua, de aproximativ 1 luna, imi apar dureri in partea stanga sub coaste, dar nu intotdeauna, prima data, acum o luna au aparut dupa un efort mai mare si dupa care am baut apa rece mai multa, peste un litru o data (borcut - apa minerala naturata), a doua zi mi-am revenit, dupa aceasta, au inceput sa-mi apara, dupa anumite alimente, aceste dureri apar daca nu mananc la timp, dupa mancarea de post, preparat desigur fara grasimi, sotia mai rade de mine, cica imi apar durerile numai cand nu mananc carne, dar c-am asa si este, cele mai dese dureri apar dupa mesele cu mancare de post si atunci cand fac pauze mai mari intre mese, de fapt, am slabit aproximativ 7-8 kg utilizand un meniu format in general, dimineata din ceai, paine cu margarina si pana la amiaza, tot ceai, am repetat problema meniului sa vad daca se adevereste, atunci cand am la masa carne, nu apar dureri, insa, daca mananc dimineata mai tarziu sau in zilele cand meniul este cum se spune de post, care este un pic mai acrisor datorita bulionului, fara grasimi, aceste dureri apar si persista, in zilele in care meniul este cu carne si mancare desigur este preparata avand grasimi, nu in exces, durerile "ma iarta", si am mai constatat o chestie pe care as vrea sa o prezint, am constatat ca, atunci cand elimin gazele prin neplacutul "ragait", in zilele in care am dureri, acestea dau semne de ameliorare, pana voi reusi sa ajung la un specialist, sper sa ma ajutati cu un sfat, o infirmatie, care sa-mi arate eu stiu, natura, cauza, aparitiei acestor dureri, care asa cum am aratat, au aparut dupa un efort mai mare, si, reapar dupa consumul anumitor mancaruri sau intarzieri la servitul mesei, va multumec, o zi buna, cu tot respectul.
1 comentarii
0
04-09-2010, ora 17:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu cred ca ai ceva probleme la stomac si din cauza asta iti tot apar acele dureri dupa ce consumi anumite preparate.Ar trebui sa consulti un medic gastro-eneterolog sau internist pt a-ti face niste investigatii.Pana atunci trebuie sa eviti consumul de alimente iuti, acre(muraturi de ex.), prajeli, bauturi acidulate, cafea, iar daca esti fumator ar trebui sa reduci din tigari sau de ce nu chiar sa renunti la acest viciu nesanatos. Inlocuieste margarina cu untul, este mult mai bun!
Si un medic homeopat te poate ajuta in privinta acestei probleme.Daca ar fi dupa mine, cel din urma ar fi mai indicat, pt ca homeopatia este eficienta, ieftina si fara niciun efect advers.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici