dureri ovare si picioare

18-09-2011
irina4u
Nu este medic/terapeut
irina4u
salut!
Am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute..dureri de ovare care coboara in solduri genunchi(cand ma ridic parca as avea pietre legate de genunchi) de asemenea ma doare si spatele. aceste dureri le-am avut si luna trecuta dupa ciclul menstrual(aproximativ 13 zile dupa ciclu au inceput durerile)acum din nou aceeasi problema.luna trecuta am luat antiinflamatorii si m-a lasat durerea! tin sa precizez ca in trecut am avut chisturi la ovare(nu mai tin minte ce chisturi) nu stiu daca are vreo importanta asta dar va rog pana ajung la medic sa ma ajutati, cam ce ar putea fi..sa fie chisturi sau sa fie alte probleme?
5 comentarii
0
18-09-2011, ora 20:49
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
draga Irina, nu-ti poate preciza nimeni ce este fara consultatie.avand in vedere ca ai in antecedente probleme genitale, nu neglja si mergi la ginecolog.
0
27-09-2011, ora 00:23
irina4u
Nu este medic/terapeut
irina4u
buna!am revenit cu diagnosticul de la medic..e un chist.mi-a dat tratament cu un antiinflamator
Astept 15 zile sa vedem cum ma simt
mai am o intrebare insa.se poate sa aiba legatura formarea acestor chisturi cu faptul ca am un servici care necesita sa ridic si sa stau mult in picioare?
Multumesc!
0
27-09-2011, ora 11:54
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
nu, n-au legatura cu serviciul tau.daca doresti mai multe informatii despre chisturile ovariene gasesti pe Google.
0
30-09-2011, ora 21:04
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
nu cred ca formare lor are legatura cu statul in picioare(e prob hormonala) insa dupa mine iti pot spune ca durerile de ovare polichistice se agraveaza atunci cind stai in picioare mult, eu cind aveam chisturi nu puteam sta mai mult de 30 min in picioare sau ma plimb mult ca ma incepeau dureri groaznice incit nu puteam merge si nici sta asezata, doar culcata.
0
22-11-2011, ora 17:24
oanacristina23
Nu este medic/terapeut
oanacristina23
buna tuturor..am si eu o problema, , , , , acum 6zile am facut un avort...mi-au facut anestezie totala iar imediat dupa avort miau dat 3 tipuri de antibiotice f puternice.am intrebat daca trebuie sa iau vreun tratament acasa si au zis ca nu doar daca ma doare burta sa iau paracetamol..specific ca avortul lam facut in londra...acum de 3zile ma doare ovarul drept si imi amorteste piciorul drept.dar durerea e mai mult ca o srangere si ma ustura, , , , specific ca am un copil de 3ani nascut prin cezariana...va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ce ar trebui sa fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •