dureri mana

01-06-2011
danielamirela
Nu este medic/terapeut
danielamirela
Buna ziua, am 40 ani si acum un an mi s-a format un nodul mic dar dureros la nivelul degetului mare de la mana stanga, prima articulatie de sub unghie. Am fost la ortoped, diagnosticul a fost de celuita, la analize factorul reumatoid era mic, mi-a prescris un tratament cu azitromicina si antiinflamatoare, dar fiindca am bebe pa care atunci il alaptam, nu am luat tratamentul. Durerea a disparut aproape, doar la presare ma deranja. Acum o saptamana a inceput sa ma doara iar si peste noapte degetul s-a inflamat, nu il pteam indoi, pulsa si era fierbinte. Am luat a doua zi tratamentul prescris acum un an, degetul mai este doar putin inflamat, dar durerea este mai puternica si a urcat spre incheietura mainii si pe oasele mici care manevreaza degetele, acum nu imi amintesc cum se numesc. Ce boala ar putea fi, ma gandesc la ce e mai rau, cancer chiar. Unde sa merg, tot la ortoped? Multumesc frumos.
2 comentarii
0
01-06-2011, ora 07:16
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Pentru a se stabili diagnosticul si conduita terapeutica adecvata, eu iti recomand consult la Chirurgie Plastica ; Microchirurgie Reconstructiva. O clinica buna, este Clinica de Chirurgie Plastica a Spitalului Universitar Bucuresti; numai bine
0
01-06-2011, ora 23:55
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Da, intr-adevar, ar fi o solutie viabila consultul clinic la specialistul REUMATOLOG, fiind vorba despre o inflamatie articulara cronica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.