dureri la schimbarea vremii - chiar nimic nu ajuta ?!

22-07-2007
szabi
Nu este medic/terapeut
szabi
Buna ziua! Sotia mea are probleme la acest capitol, la schimbarea vremii o dor picioarele, cateodata si bratele. Am fost la diferiti doctori, s-au facut analize de milioane - la propriu - toate au iesit in parametrii normali. Nu s-a pus nici un diagnostic, s-au recomandat diferite geluri: Fastum, Diclofenac etc. Cu toate astea, si cu tratamente la baze balneare s-au obtinut ameliorari de scurta durata.
nu stiu daca are legatura, dar la trecerea la vremea rece - frig si umiditatea aerului ridicata i se umfla degetele de la mana, are mancarimi usturatoare de nici nu-si poate indoi degetele, pielea se invineteste iar la picioare apar niste pete rosii. Doctorii spun ca are alergie la frig - se poate asa ceva? Au pus-o sa ia 40 de cp Eritromocina si millgamma. Inutil sa spun ca nu a ajutat-o.
Daca puteti Dvs. sa ajutati prin recomandari de orice fel, medicamente, homeopatie, va rog din suflet!!! Deja ne gandim cu groaza la venirea toamnei.
3 comentarii
0
22-07-2007, ora 00:00
AI3cs
Nu este medic/terapeut
AI3cs
Leac pentru sensibilitate la frig

Se amestecă ulei sau oţet medicinal de mesteacăn şi de arnică, în părţi egale, care apoi se aplică pe tot corpul, prin fricţionări, astfel încît corpul să fie bine acoperit şi încălzit. Se face acest tratament o dată sau de două ori pe săptămînă, imediat după baie.
După masaj, pacientul va sta bine învelit, timp de o oră.
Dacă suportaţi pe piele ardei iute, se poate adăuga alături de uleiul de arnică şi de mesteacăn şi o lingură de boia de ardei iute, care va produce o încălzire a corpului extrem de plăcută.
O metodă tradiţională tibetană în cazul răcelilor frecvente şi a sensibilităţii la frig este ungerea întregului corp cu bucăţele de ghimbir (Zingimber officinallis) proaspăt.
Incercati asa poate va da rezultate.
0
22-07-2007, ora 00:00
szabi
Nu este medic/terapeut
szabi
Multumesc pentru raspuns, astept in continuare orice sugestii...
0
14-08-2007, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Probabil dureri meteorotrope datorate unei poliartrite reumatoide (ma gandesc la boala asta pentru inflamarea articulatiilor periferice, degetelor). Daca medicul de familie o confirma, ii pot fi recomandate indometacina, voltarenul, brufenul, fenilbutazona etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: