dureri la nivelul umarului

09-04-2010
marynamarylena
Nu este medic/terapeut
marynamarylena
buna ziua
Ma numesc Dumitru si am 62 de ani
in urma cu 6 luni am fost diagnosticat cu calcificari la nivelul partilor moi in articulatie scapulo humerala dreapta
ps s-a depus calciu in locurile in care nu trebuia
am urmat tratam cu antiinflamatoare miorelaxante infiltratii, masaj dar durerile persista toate la recomandarea specialistului
Recomandarea unui medic chirurg a fost operatia
Chiar necesita sau se mai pot face si alte tratamente?
ce ma sfatuiti
VA multumesc
11 comentarii
0
09-04-2010, ora 20:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Depunerile de calciu se elimina f. rapid si eficient cu ajutorul homeopatiei
Mergeti la un medic homeopat sau incercati ceva general : remediul Calcarea carbonica CH9 o granula se suge, in zilele pare impreuna cu Silicea CH9 in zilele impare. Faceti asta mai multe saptamani (4-8).
Remediile actioneaza incet dar sigur..poate dura pana la 6-8 zile pana vedeti amelioare.
Un tub costa 6 lei si se gaseste NUMAI la farmacii homeopate.
Exista insa si tratamente specifice dvoastra daca mergeti la homeopat.
0
09-04-2010, ora 20:41
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Chiar sunt curioasă dacă ar funcţiona aşa ceva- pt că acea calcificare nu înseamnă doar simplu depunere de calciu ci are cu totul altă semnificaţie!... dar chiar vreau să aud dacă funcţionează.
0
10-04-2010, ora 01:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai mergi si fac cateva saptamani de practica la un medic homeopat (Dr. Jurj, Dr. Nedelcu, Dr. Cadar) si o sa vezi mai multe miracole pe care medicina clasica le ignora de 200 de ani. Nu ca ar fi minuni in realitate insa pt un medic normal astfel de lucuri par la auzite mai miraculoase ca aparitia Mariei pe Calea Mosilor cu 10 sfinti dupa ea.

Eu chiar sunt FOARTE curios daca e ceva pe care medicna alopata o face corect dpdv al naturii umane la tratarea cuiva. In afara de ortopezi, chirurgi si dentisti unde totul este o chestie de mecanica, ceva mai palpabil si mai usor de facut nu mi-as mai da nici un membru al familiei pe mana un medic alopat, poate sa fie si profesorul la toti doctorii din lume.

Pentru ca de cand exist si cand a trebuit sa ma las tratat de vreun alopat din lipsa de alternative si de intelpciune nu am fost nici macar o SINGURA DATA tratat cum trebuie sau vindecat de vreun doctor alopat. FIECARE problema a esuat intr-o catastrofa (asa cum e la toti, dar nu isi dau seama inca)
De cand am intrat insa insumi in contact cu aceasta bransa "stiintifica" insa ce am aflat mi-a risipit si ultima speranta ca aveti habar de ceva cu adevarat la tratarea unei boli (de anatomie si anumite chestii simple nu spun nimic, e o chestie de mecanica).
Deja infuzia cu NaCl pe care o primeste pacientul automat la spital este extrem de gresita si daunatoare.

Cei mai buni din spita medicala se fac homeopati, acupunctori, fitoterapeuti. Se poate deci, daca exista vointa, dar putini au vointa asta de invata mai mult sau altceva decat sa suga laptele praf pe care il primesc la facultate si care taman bun de a constipa bebelusi medicali.

Cate am scris eu aici si cati doctori au recunoscut, admis sau inteles ceva ? Cred ca zero.
Uite o minune:
http://forum.romedic.ro/prod/durerea_din_talpa_piciorului_-_remediu_homeopat_038777.html
Nu este mai mare minunea asta vizibila decat disparitia unui calciu mai greu de vazut din corp ?
Nu este o minune sa vindeca asa ceva dupa 2 ani de suferinta ? Fara nici un fel de ortoped, fara nici o analiza, fara radiografie, fara alergatura la doctori, fara medicamente luate luni de zile.
Chiar si de la distanta si asta cu un remediu dat o singura data intr-o gura de apa?
(fata a mai avut de 2 ori nevoie de remediu la un interval de 1 luna, pana acum nu insa a mai avut nimic).

Asta nu este o minune pentru tine ?

Mai iti arat cateva de aici din forum daca vrei !
As vrea sa vad eu pacientul pe care tu il poti face bine definitiv cu toata aparatura din lume de asa o boala intr-o luna, nu intr-o ora si nu de la distanta si atunci imi aplec capul in fata minunilor medicinii !

Problema este ca la oamenii inchistati nici minunile nu ajung sa-i destepte. La medici sansa scade exponential la puterea 10. Si cine cere minuni ca sa creada in general este greu de convins chiar si cu minuni caci gaseste destule explicatii in sinea lui pt. a nega realitatea (placebo, intamplare, etc)

Cati medici sunt carora eu le-am arata in fata ochilor lor astfel de "minuni".
Crezi ca fost UNUL singur sa inceapa sa creada in efectivitatea homeopatiei chiar dupa ce au vazut minunea ?
MIntea unui doctor gaseste la astfel de minuni tot felul de explicatii. Iti spun din experienta. Si la tine va fi la fel.
Un astfel de medic se uita in general ca o astfel de vindecare ca un alien verzui coborat din OZN dupa care se uita totul ca si dupa flashul de stergere al memoriei folosit in filmul Men in Black.

A convinge un medic normal de ceva mai eteric in efect ca homeopatia este mai greu decat a merge pe pereti, decat a zbura pe luna, a ateriza cu Boeingul pe un bloc sau a nimeri 6 la lotto.
Teoretic este posibil, practic nu este posibil decat cand medicul este cu totul altfel decat ceilalti si atunci nu are nevoie de minuni caci isi da seama si singur.
Deci chiar daca auzi ca a functionat tot degeaba, asta nu-ti va schimba gandirea si nici alunga greselile.
0
10-04-2010, ora 01:45
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
dar undeva pe acolo exista si doctori buni si doctori prosti- si crede ma cei buni nu refuza nimic din ce vindeca pacientul lor- orice ar fi- pt ca scopul este vindecarea- stiu un doctor care a murit la 85 de ani si tot avea pacienti care veneau la el si ii ajuta si nu gresea, si le punea diagnostice doar uitandu-se la fata lor- si putea imbina foarte usor orice fel de terapie alternativa- nu era exclusivist asa cum ceri tu de la lume

si exista si homeopati buni si prosti, lucru pe care nu il negi nici tu. eu personal nu am cunoscut decat unul bun, care a tratat-o o vreme pe mama mea (destul de multa vreme)- dar pana la urma tot la operatie a trebuit sa ajunga- deci uneori trebuie sa le combini, nu sa fii arogant si sa crezi ca doar tu ai dreptate pe lume...
0
10-04-2010, ora 10:05
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Hei nu mă numi închisă la minte doar pt că nu sunt de acord cu tine în toate privinţele- nu îmi închide nimeni şi nimic mintea, nu mi ia nimeni liberul arbitru şi puterea de a judeca ce să citesc şi ce să învăţ- şi sincer, în definiţia mea un medic nu este un om care se oftică atunci când pacientul lui s-a vindecat luând altceva decât ce i-a prescris- până acum nu am văzut absolut pe nimeni făcând asta- sinceră să fiu doar tu te superi dacă îţi zice cineva că s-a vindecat luând un medicament şi nu faci decât să îi zici că îi va reveni boala sub altă formă- dacă doctorii au ajuns să facă asta atunci lumea în care suntem e mai rea decât îmi închipui (ceea ce sper că nu este aşa)

oricum tu dai exemplu de la noi din ţară şi aici sunt două probleme majore:
1. pacientul român - în general, fără să jignesc pe nimeni este leneş: nu o să găseşti niciodată în străinătate oameni care să întrebe: ce analize să fac? sau oameni care să vină cu rezultatul analizelor să le posteze pe un forum aşa pur si simplu cerând interpretări- într-o ţară civilizată nu ar ieşi pe uşă înainte să vorbească un doctor cu ei... dar omul sare peste 2 etape: etapa de consult şi recomandare analize, etapa de interpretare analize- şi atunci când îşi face analiza contactul cu el îl are o asistentă doar. Şi apoi caută tratament pe internet care e gratis, poate să întrebe pe alţii care au avut aceeaşi boală şi să afle tratamente, poate să ceară de la cineva un remediu care sunt sigură că funcţionează- mai mult pe care şi-l face acasă singur cu un pahar de apă, neavând nevoie nici măcar să se deplaseze. Repet, în alte ţări nu vei vedea niciuna dintre aceste situaţii, e ceva strict românesc şi vina nu e 100% a pacientului, dar o schimbare ar trebui să vină din partea ambelor părţi
2. sistemul medical e aşa cum e... oamenii fug de doctor fie pt că au avut experienţe neplăcute= şi din nefericire ştiu şi cazuri din astea, fie pentru că la doctor e bine ştiut că trebuie să te duci cu "ceva"- o fi nu o fi adevărat, toată lumea face asta şi cel mai rău e diin partea celor care condiţionează terapia unui pacient în acest fel- asta probabil e vina cea mai mare a medicinei din România

Dar nici pe departe nevindecătoare sau principiile ei greşite- dar asta e discuţie pe care nu doresc să o mai port în contradictoriu cu tine, pentru că ştiu că eşti de neconvins (şi pt că i-am promis lui Nick să nu mai răspund la astfel de provocări de aroganţă )

O zi bună!
0
10-04-2010, ora 12:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Voi confundati mereu ceva pt. ca va simtiti ofensati cumva, desi nu este intentia mea sa atac pe vreo persoana sau pe vreun doctor.
Nici nu am spus ca tot ce se face in medicina ar fi pe dos. La chestiile mecanice (ortopedie, chirugie, etc) sunt multe nesecase si bune.
Problemele sunt de alta natura in aceasta profesie si din pacate fiindca o profeseati si voi sa simtiti atacati cand va vorbesc de greselile din aceasta profesie.
Nu este deci vorba deloc de doctoti prosti si buni, aceastia exista peste tot, si in homeopatie tot doctori sunt, nu-i exclude nimeni. Nimeni nu este perfect.
Aici insa este vorba de niste principii care trebuie intelese de cineva care profeseaza aceasta meserie si care au defacea cu nimic mai putin decat cu viata, moartea si sanatatea.
Un electronist poate schimba o piesa daca face o greseala, un medic nu.
Responsabilitatea unui medic este enorma si de aici trebuie inteleasa si datoria lui de a actiona conform
principiilor adevarate dupa care functioneaza organismul.

Exact aceste lucruri insa nu se invata la facultate.
Si exact aceste lucru reiese din activitatea zilnica a unui medic care se reflecta foarte bine in rapoartele pacientilor din acest forum si de ori unde.
- cauzele adevarat ale bolilor nu sunt cunoscute la majoritatea lor
- nu se incearca sa se gaseasca cauza boli
- se ignora importanta sufletului si a alimentatie, a toxinelor din alimente si apa la cauzalitate
- se aplica numai tratamente simpotomatice unde se suprima simptomele numai cu anumite toxine
- toxinele aplicate au efecte adverse 100% declarate pe hartie si simtite de pacient
- toxinele date creeaza boli noi
- toxinele date nu vindeca
- vaccinele nu protejeaza si contin toxine declarate

Tot sistemul medical este gresit din radacina atata vreme cat se gandeste si actioneaza in modul contrariu naturii umane.

Ca urmare este logic sa:
- nu se vindece mai nimeni de la tratamente facute si acest forum este o marturie vie pt. neputinta medicinii atat in cazuri banale cat si in cazuri serioase.

In acelasi timp:
- se da vina pe pacient
- se da vina pe doctorii prosti
- se da vina pe microbi ca de s-au schimbat ( homeopatele si naturistele au acelasi efect la aceeasi microbi care dovedeste clar ca nu microbii s-au schimbat ci medicamente nu au nici un efect)

Doctorii ar putea
- sa intelega in sfarsit ca medicamentele chimice nu vindeca nimic
- sa intelega cei care fac medicamentele sunt cei care au pus bazele medicinii actuale
- sa intelegaca cei care fac medicamentele trag sforile in politica
- sa intelegaca cei care fac medicamentele fac studiile si teroriile in care doctorii cred
- sa intelegasa
- si recunoasca neputina in a vindeca cei mai multi pacienti
- sa-si recunoasca greselile facute
-sa recunoasca ca multe din ce au invatat nu au de face cu realitatea si sunt gresite

Si ca urmare ar trebui sa:
- sa invete lucruri adevarate despre cauzele bolii si vindecarea lor.
- sa invete homeopatie
- sa invete acupunctura
- sa invete tcm
- sa invete cum se nasc bolile de fapt in om
- sa invete ca microbii nu sunt cauza bolii si numai urmarea ei (cu exceptia la bolile de copii, ciuma si alet boli lasate de Dzeu cu un rost)
- sa invete ca cancerul nu se vindeca distrugand omul in care a aparut
- sa invete diferenta intre un mineral organic si unul anorganic
- sa invete diferenta intre o vitamina naturala si una sintetica
. sa inteleag ca industria cale ii invata teoriile si care le livreaza medicamentele traieste din boala si nu din sanatate si scooul ei este profitul pur fara nici un fel de reticente etice si umane

Eu pot educa intr-o singura luna o femeie casnica cu 8 clase cum sa-si trateze singura cu succes copii
ca sa nu mai aiba nevoie de doctori si de medicamentele care mai inainte oricum nu i-au ajutat la nimic si
au adus-o la disperare.
Daca o casnica fara cunostinte de medicina poate invata aceste lucru cu siguranta ca si orice medic
poate invata aceste lucruri si inca si mai multe daca vrea !
Dar pt. dori sa invete astfel de lucruri trebuie mai intai sa-si dea seama de greselile proprii.

Caci nimeni nu schimba nimic atata vreme cat este convins ca face totul bine !
Insa convingerea ca face totul bine se vede cu adevarat numai daca este obiectiv si isi verifica rezultatele obtinute.
Faceti lunar o statistica cu privire la rata de vindecare pe care o obtineti la pacienti (vorbesc aici de cei care treateaza cu medicamente si nu de dentisti, chirurgi, etc) si veti vedea singuri ca nu depaseste 5% si aca in acele 5% vindecare se produce de fortele de autiovindecare ale corpului si nu de un medicamente car nu a fost facut sa vindece si care nici nu actioneaza la cauza.
Cu privire la placebi stiti destule ca sa va dati seama ca sunt oameni care numai dupa mersul la nmedic se simt deja bine si ca dupa in studii cu operatii pkacebo facute la inima fara a face insa nimic in afara de a deschide toracele oamenii s-au vindecat ulterior.
In acele 5% este incorporat si efectul de placebo care are intotdeauna un efect pozitiv la vindecare.

Dar aici este vorba de vindecare si nu de suprimarea temporara a simptomelor cu medicamente asa cum se face. Medicamentele chimice au bineintels un efect...dar nicidecum vindecator ci suprimant si acestea este doar temporar dupa care boala revine sau se agraveaza!

Dar as vrea sa vad un doctor care recunoaste ca nu poate vindeca mai pe nimeni, care este in stare sa-si vada macar neputinta si care are in plus si taria si vointa de a incerca sa schimbe ceva ! Eu as avea cel mai mare respect fata de un astfel de doctor caci este ceva f. greu !
E foarte greu sa te scapi de prejudecatile si iluziile in care traiesti indiferent ca estei medic sau nu, dar pt,. un medic este de 100 de ori mai greu.

Cu toata bun vointa de a face bine la lume orice doctor nu trebuie sa uite ca acest lucru nu este deajuns pt. a face cu adevarat bine. Fara cunoasterea necesara si corecta nu se poate face la nimeni bine. O vorba buna va ajuta orcui si mereu, insa o vorba buna nu va inlatura penumonia indusa de antioticele date mai inainte. Intentia buna a unui medic nu salveaza pe nimeni de la moarte nici nu-l scuteste de boli induse de medicamente. In Germania mor anual 50.000 de pacienti in spitale de la infectii cu microbi rezistenti la antibiotice pe care ii iau in spitale chiar de la doctorii care ii ajuta.
Si in ciuda intentiilor bune ale acelor doctori, acestia in loc sa apeleze la remedii la care microbii nu sunt rezistenti (homeopatie, fitoteraoie) acei doctori dau mai departe antibiotice inutile si toxice care duc la moarte pacientilor. 50.000 pe ani, cifra oficiala si nu inventia mea.

Intre fapta si intentie este o prapastie mare in care la urma cade pacientul si nu doctorul.
Asa ca fiti mai atenti la roadele pe care le produceti si nu la intentiile pe care le aveti cu pacientii!
Caci un pom se recunoaste numai dupa roade daca este bun sau nu. Si o sa vedeti care roade aveti numai daca deschideti ochii si va uitati in jos la poalele copacului si nu in cerul arogantei profesionale.
0
11-04-2010, ora 00:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In Germania, Anglia si alte tari "dezvoltate" situatia e la fel de catastrofala ca in Romania, desi acolo nu se da spaga la doctori, doctorii invata ce vor si cum vor si pacientii sunt mult mai constienti decat romanii.
Problema legata de vindecarea pacientilor nu are deloc de aface deci cu astfel de lucruri mentionate de tine mai sus. Majoritatea romanilor din anumite tari (Anglia) au incredere in doctorii straini cu mult mai putin decat in cei din tara. De ce este asa nu stiu, insa cam asa spun toti. Probabil simt automatismele medicilor straini care sunt de si mai mari decat la doctorii romani: boala cutare remedicamentul cutare...si simt ca asta nu este medicina. Eu cred personal ca doctorii romanii si romanii in special sunt buni in meseria care o fac dar dupa cum am spus multe lucruri au fost invatati gresit si in plus mai intervine problema cea mai mare cu medicamentele chimice.
0
13-04-2010, ora 14:55
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Normal ca poti educa o femeie casnica si fara educatie sa te asculte pe tine... asta e si problema- un om cu cap si cu scoala nu asculta aberatii. Dar pe tanti Maricica de vizavi de la tara pot si eu sa o mint sa bea dimineata pe stomacu gol ceai de brusture cu scortisoara ca ii face bine la burta ca ma asculta. Dar pe doamna Andreea care este inginera si isi creste frumos copii de vizavi de la bloc nu as putea sa o mint cu astfel de aberatii...
Daca ar citi mai mult romanii nu ar mai putea fi fraieriti in felul asta si ar ajunge la timp la medic fara probleme cu boli depasite si nevindecabile
0
16-04-2010, ora 18:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tocmai direct de la medici vin majoritatea celor care au probleme aici... :-) Nu de la unul singur, ci chiar dupa ce au incercat mai multi... inseamna ca au fost destepti ca doamna Andreea a ta.
Ceva nu este in regula cu argumentatia ta de vin atatia oameni pe internet dupa ce nu-i poate ajuta nici un doctor in carne si oase. Nu uita unde ne aflam Geanino draga ! Aici nu e forum cu pacientii pacaliti de homeopatie si de leacuri naturiste sau de Dumnezeu...ci chiar de oameni destepti ca tine.
0
16-04-2010, ora 22:01
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Repet oamenii sunt leneşi şi preferă internetul şi autotratarea unui control la medic!
0
16-04-2010, ora 22:04
marynamarylena
Nu este medic/terapeut
marynamarylena
tatal meu a fost la medic dar astept si parerea unui alt medic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •