dureri la inima

14-09-2014
Colac Florin
Nu este medic/terapeut
Colac Florin
Buna ziua! De ceva vreme am niste dureri in capul pieptului, la inima. Durerile au inceput dupa consumarea din 2 in 2 zile a alcoolului in cantitati excesice si din cauza a sucului coca-cola. Stiu ca foarte indicat este sa fac un control medical dar pana sa il fac, am nevoie de niste sfaturi, sa stiu in mare ce am, pentru ca sunt nelinistit. Mentionez ca nu sunt alcoolic, dar sunt cam dependent de cola, cu toate ca in ultima perioada am consumat mai mult alcool decat cola...Va multumesc anticipat, si sper sa imi raspundeti la intrebare.
4 comentarii
0
14-09-2014, ora 21:26
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ALCOOLUL combinat cu cola sau energizant poate duce la probleme cardiace sau infarct daca se combima cu fumatul excesiv oboseala bile sau. decat cola mai bine bei cafea ca este mai slaba si nu da dependenta, daca tot nu vrei sa mergi la un control mai bine faci pauza cateva zile de ispite te odihnesti bine si te gandesti serios ce vei face in continuare si invata sa spui nu chiar daca pici de fraier la bautura mai bine asa decat la doi metri, asazisii prieteni oricum vor gasi pe altul sa te inlocuiasca.
0
14-09-2014, ora 22:51
Colac Florin
Nu este medic/terapeut
Colac Florin
Pai de fiecare data dupa ce am lasat cola sau/si alcoolul nu am mai avut nicio durere la inima, dar ma gandesc daca nu cumva sa am vreo afectiune...
0
21-09-2014, ora 21:48
mihaiul
Nu este medic/terapeut
mihaiul
Am ridicat ceva greu si instantaneu m-a durut in zona inimii. Ma doare putin si acum. Astept cateva sugestii de la un medic. Multumesc!
0
21-09-2014, ora 23:47
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MIHAIUL eu am avut un prieten bun care lucra pe santier si tot ca tine a ridicat o grinda si se plangea de dureri de inima si na facut nimic si la cateva zile lau gasit decedat in casa.ALEGEREA ITI APARTINE.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • Tratamentul timpuriu al durerii în piept poate salva vieți
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •