dureri la inceputul penetrarii

20-06-2011
laura_bubu
Nu este medic/terapeut
laura_bubu
am o problema care ma macina de ceva timp. am fost si la ginecolog si mi-a schimbat si anticonceptionalul (am luat novynette, acum iau yasmin) din cauza unei inflamatii la un ovul. acum ovulul nu mai are nici o treaba dar mi-a dat 12 ovule (am fost diacnosticata cu herpes genital - desi nu aveam de unde sa il iau pt ca ma o fac cu prezervativ) si atunci i-am spus ca am un discomfort la inceputul acului sexual. am terminat ovulele si am reinceput sexul. tot ma doare. ce poate fi? si cum as putea sa tratez?
4 comentarii
0
20-06-2011, ora 21:10
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cred ca aveai o inflamatie la ovar, nu ovul, , , Trebuie sa refaci PAP si analiza secretiei (cere si antibiograma). Herpesul il poti lua la contact sexual si cu prezervativ, prin contactul pielii lui cu pielea ta. Din cate stiu, in perioada in care apar basicutele alea se ia cel mai repede, poate durea si vezi ca si tu poti sa-l dai mai departe! Deci refa analizele si daca tot doare se mai pot face investigatii sau pur si simplu nu te lubrifiezi bine la inceputul actului sexual.
Sanatate!
0
20-06-2011, ora 22:09
laura_bubu
Nu este medic/terapeut
laura_bubu
ovar scuze, asta vroiam sa zic. problema mea nu e herpesul ca de cand mi-a fost detectat a mai aparut doar o data sau de doua ori, foarte usor, fara basici si l-am tratat din timp. problema mea e cu durerea si ce as putea face daca analizele testului PAP ies anormale.. ca de lubrifiat ma lubrifiez..
0
20-06-2011, ora 23:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Dupa ce-ti faci PAP, dar musai si analiza secretiei vei putea afla si eventuala cauza si apoi ginecologul iti poate da sugestii concrete.
Atentie, herpesul nu se vindeca, chiar daca nu apar basicutele alea!
Poti reveni si aici sa spui ce rezultate ai.
0
21-06-2011, ora 11:44
laura_bubu
Nu este medic/terapeut
laura_bubu
mersi frumos de sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •